• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dieta naszych dzieciaków :) mniam mniam

ja też alantan a na noc penathen. Super jest. Bubchena nie próbowałam.
Ja natomiast bardzo chwalę oliwkę tą zwyką "skarb matki" SKARB MATKI - OLIWKA DLA NIEMOWLĄT I DZIECI 150 ML - Cena: 5.55 zł - Leki, odżywki i kosmetyki w jednym miejscu - Cefarm24.pl (zwłaszcza jak macie twardą wodę...tak jak my)
Fajny jest też tej firmy płyn do kąpieli z oliwką (fajnie pachnie i się pieni)
A na codzień używamy Oilatum i Oillan OILLAN EMULSJA NATŁUSZCZAJĄCA DO KĄPIELI 500 ML - Promocyjna cena: Tylko 28.48 zł - Leki, odżywki i kosmetyki w jednym miejscu - Cefarm24.pl
Jest trochę tańszy a nie dużo się różni. Używamy na zmianę:tak::tak::tak:
a kupujemy tu : Apteka Internetowa - Leki, odżywki i kosmetyki w jednym miejscu - Cefarm24.pl
Fajne ceny i pełen profesjonalizm.

reklama
ja mam z niemcowni kosmetyki z hippa (plyn do kapieli, mydło, oliwke , body lotion,, krem do pupy i krem do twarzy)obecnie ich nie uzywam bo mamy zalecenie kapac w oilatum wiec schowałam, ale tez pieknie pachna, sa wydajne:tak:

Penatena dostaniesz w Bomi... to nie to, że nie wszystkie sklepy mają... on jest po prostu drogi i tak naprawde kojażony z ekskluzywnym produktem.

Bubchen też jest "starą" dobrą i sprawdzoną firmą... on w niemczech tak jak u nas Bambino... dostępny wszędzie i za grosze...

A co do Penatena to jest tak samo jak z herbatą Liptona... do póki była ich własna marka to była smaczna cejlońska herbata... wykupił Unilever i już herbata jest z Afryki bo tam tania siła robocza i poszli na masówkę... takie moje zdanie i śmieszne porównanie (skrzywienie zawodowe)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry