• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dieta naszych dzieciaków :) mniam mniam

Mam pytanie do mam, ktore daja malenstwom chrupki, otoz jakie chrupki im

dajecie? Kolezanka, ktora ma juz dwoch sporawych brzdacow doradzila mi, aby

kupic takie zwykle, bezglutenowe chrupki-flipsy (bodajze z krolikiem czy zajacem

na opakowaniu), no i sama nie wiem. Chce, aby mala sprobowala ale tez boje sie,

aby sie nie zadlawila.

W ogole ostatnio cos marudzi z jedzeniem, wszystkie deserki, nawet kupne sa

beeee.

reklama
Beaa właśnie o takie zwykłe chrupki chodzi, zadławić się nimi przy Tobie będzie ciężko, bo one się rozpuszczają w buźce. Moja Wiki od 3 dni gryzie je z zachwytem, i pociera nimi o dziąsełka.

a ja już nie wiem o co chodzi
czy to przez to żelazo mulące czy słodką kaszkę - mój syn nawymiotnie traktuje obiadki
zawsze się zajadał, że az uszy się trzesły a teraz, to owszem, jesć chce bo buzie otwiera, ale az nim wzdrygnie jak kosztuje
i zdecydowanie mniej zjada bo nawet nie cały słoiczek
juz nie wiem co mam robic
w sobote dziadki maja przywieźć ekologiczne warzywa i zwierzaki;-) więc sama zacznę gotować, ale cholebcia nie podoba mi się to

renia a ty Tymkowi dajesz te żelazo do tych obiadków?
U nas jak narazie z jedzeniem raczej nie ma kłopotów chociaż wydaje mi się że mały nauczył się za dużo pić:baffled:chyba że ja już dostaje czegoś do głowy i robię się przewrażliwiona:dry:
Czy wasze dzeci tez popiją obiadki- w sensie w trakcie dawania obiadku, bo Kuba musi popić i je dalej, nigdy tak nie robił a teraz wrzask bo on chce pić i potem może jeść dalej:dry::baffled:

on dostaje zelazo rano i wieczorem
pani dr mowila o pewnym zmuleniu, bólach brzuszka lub wymiotach
no i chyba wlaśnie mamy wszystkie wymienione skutki uboczne
a najlepsza jest kaszka i deserek - śliweczka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry