• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

Zuzia jadla dzis pomidorowke taka najprawdziwsza z ryzem. :-p :-D Bardzo Jej smakowala. :tak:

No i dalam Jej ... UWAGA ... 3 truskawki z ogrodka i wciela je z ogromnym smakiem. :tak: :-D (juz widze,Wasze ciegi na moim ciele,hehe :-p) Widzialam ostatnio na stronie,ktora tu byla kidys podana,ze od 9 miesiaca mozna je dziecku podawac. :-D No,a Zuzia,jakby nie patrzec,juz w 9 wkroczyla. ;-)

reklama
No i dalam Jej ... UWAGA ... 3 truskawki z ogrodka i wciela je z ogromnym smakiem. :tak: :-D (juz widze,Wasze ciegi na moim ciele,hehe :-p) Widzialam ostatnio na stronie,ktora tu byla kidys podana,ze od 9 miesiaca mozna je dziecku podawac. :-D No,a Zuzia,jakby nie patrzec,juz w 9 wkroczyla. ;-)
To Ty masz juz na ogródku truskawki:eek::confused: Oj chyba sie właśnie obśliniłam:-p:-p:-p:-D:laugh2:

To Ty masz juz na ogródku truskawki:eek::confused: Oj chyba sie właśnie obśliniłam:-p:-p:-p:-D:laugh2:

Mam! Mam! :-D I to dwa razy! :-D Najpierw pojawiaja sie maj/czerwiec a kolejna "porcja" pojawia sie w sierpniu. :-D :tak: Ahhhh,mniam! :-D Wszyscy w tym roku mieli zakaz probowania truskawek. :-p Pierwsza miala isc do Zuzankowego brzuszka. :tak: :-) A ze tak sie stalo,jutro ja atakuje krzaczki. :-D O ile grad ich nie zmiazdzyl. :dry::baffled::sick::-(

A moj Macius nie znosi chrupek kukurydzianych! Nawet nie tyle ich nie lubi, co nie odpowiadaja mu w dotyku i za zadne skarby nie chce wziasc ich do buzi! A jak mu wsadzilam i lekko ugryzl dolnymi zabkami to zrobil taka obrzdzona mine, ze myslalm, ze zwymiotuje!!! I do rak tez ich nie chce wziasc. Ale mam ubaw jak widze jego reakcje na ich widok! Skorke od chleba dostal dzis po raz drugi i byl postep, bo wzial do buzi, ale zamiast pomemlac sobie to od razu odgryz kawalek, potrzymal na jezyku i szybko wypluwal bo mu roslo w buzi! I tak postapil z cala skorka a potem uwaznie ja rozmazal na podlodze! Hahaha! Ciekawe kiedy zechce jesc takie rzeczy. Musze kupic mu biszkopty i zobaczyc co z nimi zrobi!!!:-)

Royanno moja Oliwka tez nie chciala brac chrupek do rak bo nie cierpiala jak sie Jej kleily do raczek :eek::-D ale od kilku dni nagle wziela jednego i zjadla calego, potem drugiego, kolejnego ... itd :eek::szok::tak:A teraz moglaby je jesc non stop. Nie wiem co sie stalo ale uwielbia je i radzi osbei z nimi naprawde swietnie. Przeklada z jednej raczki do drugiej, wklada do buzi, mamla, gryzie i tak bardzo zdziwiona zawsze sie im przyglada :eek::-p:-D:-D:-D Na Maciusia tez przyjdzie pora, zobaczysz.

NO TRUSKAWEK IGOR NIE JE ALE KANAPKI Z MASŁEM I SEREM WCINA:-D I ŻUREK I POMODOROWA , BISZKOPTY I CHRUPKI KUKURYDZIANE I DUŻO INNYCH POTRAW

Adaś z kolei truskawki jadł już z trzy miesiące temu, ale do chleba i danonków jakoś nie mogę się przekonać. Choć zaczyna mi brakować pomysłów na podwieczorki więc kto wie może za kilka dni zrobię mu kanapeczkę.
Jadł już również skrzydełka z grilla i duszonki:-) A co niedzielę wcina z całą rodziną rosołek wołowy i ziemniaczki z mięskiem.

reklama
Oliwka tez juz dawno zaczela jesc truskawki bo mielismy swoje mrozone. Sklepowych bym sie bala jej dawac bo one sa pedzone na jakis paskudztwach :baffled::wściekła/y: Ale teraz juz pojawiaja sie pierwsze nasze truskawki wiec bedzie jadla swiezutkie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry