Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Ma to podobno zapobiegać niedoborowi jodu. Chyba miałabym opory przed podaniem jej ryby. W sumie skąd mam mieć pewność, że najnowsze zalecenia są lepsze i bardziej słuszne od poprzednich
. Dawała któraś z was dziecku rybkę?Bo ja już sama nie wiemMagda ja tam żadnej ryby nie dawałam póki co i nie dam. A te wszystkie "mądre" zalecenia żywieniowe uważam za bzdury bo zmieniają się częściej niż pogoda. Kiedyś glutem w 10 m-cu teraz wcześniej, ryba bardzo późno teraz już od 7 miesiąca.Mój mąż wyczytał ostatnio, że nastąpiła kolejna rewolucja w żywieniu dzieci i dietetycy uznali, że już od 7 miesiąca można dziecku podawać ryby. Ma to podobno zapobiegać niedoborowi jodu. Chyba miałabym opory przed podaniem jej ryby. W sumie skąd mam mieć pewność, że najnowsze zalecenia są lepsze i bardziej słuszne od poprzednich
. Dawała któraś z was dziecku rybkę?Bo ja już sama nie wiem

no i ja podpisuje się pod tym obiema rękami i nogamiDlatego ja uważam,ż epowolutku powinnyśmy podawać wszystko to i my zjadamy,oczywiście obserwując czy nie szkodzi
:-)