Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
To tak jak Przemko, on też późno zasypia a ostatnio i w nocy kiepsko śpi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
(a nie robi tego od kilku mieisiecy juz) no i caly czas sie wiercila, poplakiwala-koszmar jakis 
przed sdpaniem dlaam jej mleczko 120 ml i wypila ale nie do konca budzi sie co dwie godziny i placze daje jej wtedy pic albo mleczko i zasypia a za dwie godziny znowu to samo jakis trudny okres nie wiem moze to przez zeby bo zaczelo jej nagle tyle naraz wychodzic straszne
jak pomysle ze jeszcze drugi dzieciaczek bedzie i trzeba bedzie do niego tez wstawac
jestem zalamana mam nadzieje ze wiktoria zacznie normalnie spac w nocy
Chodzi o mleczko. ;-)
Bo o to mi glownie tu chodzi. 
Ale ja to dopiero mam problem z ta Humana bo wiele sklepow nie ma tego mleka w swojej ofercie 
I potem musze latac po calym miescie jak glupia za tym mlekiem
Na szczescie nasz kochany REAL sprzedaje Humane 

Baardzo Jej smakuja a jak dla mnie to lepiej bo Kubus kosztuje 1,40 a nie zlotowke lub dwie wiecej
No i Pysio ma wiele smakow ktorych nie bylo w tych soczkach firm Gerber, BoboVita czy HIPP.