Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wojtus od 3 tygodni wcina zupki z mięskeim:króliczek,indyczek,kurczaczek i nawet cielęcinka:-) wszystko pasuje a najbardziej mamusina zupka z kurczaczkiem ;-)
mam pytanko - w jakich proporcjach dajecie wode i mleczko, zeby kaszka byla bardziej gesta? ja mam kaszke bananowa z bobovity ale wg przepisu z opakowania to mi wychodzi kaszka bardziej do picia a nie wiem, czy my sobie mozemy ta kaszke tak do woli dosypywac???
My kaszke tez raz dziennie wcinamy, mamy juz za soba bananową, malinowa i teraz kuplismy ta polecana przez Myche z Hippa, wniliowo-jablkowa, naprawde jest dobra, Leoś wciągnal cała miseczke od razu ;-)
Prawda !!! Milence też bardzo smakuje kaszka z Hippa
Milenka je raz dziennie kaszę. U nas wypada to na godzinę 11.00 - 12 .00 w południe i jest to 120ml wody i 4-5 łyżek kaszki ;-)
Agutko jak apetyt Zuzi? wprowadziłaś jej to mleko??