Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja np daje Oliwii teraz ta kaszke z Humany a ona jest ryzowo-kukurydziana. A Misiowy Ogrodek dodaje jako przyprawe do zupek i MAla bardzo sie nimi zajada
, moze tak sprobuj ;-)
:-) , czyli włączamy na dobre mięsko do menu
.
Bebilonie, które poszło do badań. No więc Nutricia przysłała mi pismo, że z mlekiem było wszystko o.k.(chociaż jakos trudno mi w to uwierzyć
), no i jeszcze żebym odzyskała zaufanie do ich firmy, jak to sie wyrazili, odesłali mi nowe duze opakowanie Bebilonu 2, poza tym Ala dostała jeszcze 3 kaszki Bobovity, skarpetki, śliniaczek i maskotkę. Miło z ich strony
. Kaszki na pewno zużyjemy, a mleko zobaczę, jak będzie mi znowu podejrzanie wygladać, to wyrzucę.;-)
!!! I to cale sloiczki na raz!!! Widocznie jest bardzo glodny ale oznacza to tez, ze jemu smakuja, bo inaczej przeciez nie jadlby i basta:-). A wczoraj i dzisiaj (po pol sloiczka)zjadl zupke gerbera jarzynowa z indykiem (bo pomylilam sie w sklepie i ja kupilam zamiast samej jarzynowej)i bardzo mu smakowala! Jestem szczesliwa, ze zaczal jadac chetnie zupki
.