Agutko bardzo sie ciesze ze ZUzia juz je normalnie i ze nie musisz sie o nia martwic. Ja tez zastanawialam sie nad tym mlekiem ale moja Oliwia pije HUMANe i poki co caly czas smakuje Jje tak samo jak na poczatku, wcina po 200ml za jednym razem 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

:-) Ale super! 
A i cos czuje,ze i mi kilogramkow przybedzie przez podjadanie tego mleczka!

Margolis, u mnie nie bylo zadnej inforamcji o kodach w Nestle, czy tam trzeba jakies kupony wypelniac?
Luczyko co do kaszki pszennej miałaś racje niewiem jak patrzyłam w sklepie że wyszło mi na teraz a w domu patrzę od 9 miesiąca.Royanno my uzywamy cały czas Bebilonu i nic Pati nie jest.Zupek z mięskiem juz próbowała ,z indykiem i kurczakiem.Sama narazie gotuję tylko z warzyw.Agutko ty pisałaś kiedys że gotowałaś dla Zuzi brokuła w zupce.Smakował jej?
Pachniala i smakowala,jak kalafiorowa doslownie. :-)
.Poza tym byłaby to wygoda gdyby co drugi dzień nie trzeba było gotować.;-)
). Wiem, że któraś z Was pisała, że najpierw trzeba podawać tylko białe mięso, chociaż właściwie to nawet nie wiem dlaczego
. Ala w sumie jadła dopiero 2 razy posiłek z mięskiem i teraz nie wiem czy mogę jej dać cielęcinkę czy jeszcze zaczekać
. Niczego jak do tej pory mi jeszcze tak szybko i z apetytem nie zjadła jak tą zupke dzisiaj.
3) Miałam zamiar kupić pierś z kurczaka podzielić na małe porcje i zamrozić by potem wyciągnąć do gotowania zupki, ale tak się teraz zastanawiam czy w ogóle można podawać dziecku rozmrażane mięso![]()
![]()
ja od razu zrobiłam dla Mai zapas, wyszło mi 16 słoiczków, no i właśnie je zagotowałam. Teraz trzymam je w lodówce. Niesamowita wygoda, no a koszt tego zapasu wyszedł mnie ok.6zł1) Czy któraś z Was zagotowywała słoiczki z zupką własnej roboty? ... A zawsze mi tej zupki jakoś tak dużo wychodzi, że na 4 dni by starczyło .Poza tym byłaby to wygoda gdyby co drugi dzień nie trzeba było gotować.
Po jakim czasie mogę podać małej cielęcinkę ... Wiem, że któraś z Was pisała, że najpierw trzeba podawać tylko białe mięso, chociaż właściwie to nawet nie wiem dlaczego.