Madzia_pl
Fanka BB :)
Adaś zjada wszystko (no może z wyjątkiem szpinaku
) czy pachnie czy śmierdzi. Dziś ugotowałam sama zupkę po raz pierwszy w życiu zobaczymy co na to powie. NArazie bez mięska. Następnym razem dołożę. Kupiłam w słoiczku z Gerberka sam kurczak i sam indyk. Będę dodawać do moich zupek.:-)
) czy pachnie czy śmierdzi. Dziś ugotowałam sama zupkę po raz pierwszy w życiu zobaczymy co na to powie. NArazie bez mięska. Następnym razem dołożę. Kupiłam w słoiczku z Gerberka sam kurczak i sam indyk. Będę dodawać do moich zupek.:-)
Do tej pory gotowalam Jej tylko zupki jarzynowe a z mieskiem kupowalam, ale to dosc drogi interes
Dzisiaj tez Jej ugotowalam taka zupke i znowy wcianala az sie uszy trzesly :-) Taka prosta zupka a tyle radosci sprawia i dziecku i mamie
Musze jeszcze kupic jutro piers z kurczaka i poporcjowac sobie zeby miec na pojedyncze zupki.
Babcia byla taka kochana ze poslala mi tego krolika poporcjowanego juz na takie male kuleczki mieska a kazda poracja miesa jest zapakowana w osobny maly woreczek :-) wiec jak przychodzi co do gotowania to wyciagam tylko jeden woreczek i juz! Co ja bym zrobila bez mojej kochanej Babci :-)