mammamisia
Wrześniowe mamy'06
Nie wszystkie dzieci lubią buraczki. Mój Dominik bardzo lubi zupkę z buraczkami. A jeśli chodzi o to żelazo to buraczki go mają w sobie dużo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mju te normalne parówki, to owszem jest tam wszystko tylko nie to co powinno, ale te dla dzieci, np.morlinki, to chyba są o.k.AGUTKO danonki już? Przecież, to krowie mleko?![]()
A co do parówek to ja raczej nie będe Anielce dawać bo nie wiadomo co w nich jest....
Mielonego??? sorry ale jak słyszę coś takiego to normalniePati jadła już kartofeli z sosem i mielonego.Nieżartuje. .....Danio albo niepamiętam dobrze. Był o smaku biszkoptowym . Pati zjadła całe pudełeczko i nic jej nie było,bardzo jej smakowało . Ja sam boję się podawac nowości żeby jej nic niebyło, najlepiej żeby dawał jej to ktoś za moimi plecami.