Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mama, mam nadzieje, że nam waga szybko w dół poleci![]()
Bunia, nie mamy się o co złościć, fajno że coś naskrobałaśA roboty u Ciebie dużo, więc może i waga szybciej poleci i nawet nie zauważysz, że @ się spóźnia - czego szczerze życzę, by nie przychodziła
![]()

BUNIUS - ja Ci mówie, z tymi kartonami to poczekaj jeszcze 2 dni...;-)oj przyjdzie, przyjdzie skubana. czuję to po kościach ;-) no i na wszelki wypadek zrobiłam teściora, żeby w razie co nie nosić tych ciężarów przy przeprowadzce i była I krecha. więc przynajmniej z czystym sumieniem mogę nosić kartony z naszym dobytkiem
a waga pewnie poleci- tyle ruchu, mało jedzenia bo nie ma czasu, to mam nadzieję, że jakiś ładny spadek będzie ;-)
i pewnie jak Ci waga poleci to nam oczy wyjda z orbit

BUNIA- dziajacie z remontem i przeprowadzkąi pewnie jak Ci waga poleci to nam oczy wyjda z orbit
MONISIA- zajadaj stresa,ale Dukanem;-)&&&&&&&&&&&&& pozaciskane,moze tym razem.....
ja wypilabym cole,ale taka z Biedronki 0% rozne ostatnio probowalam-Auchan,tesco,lidl odpada-niesmaczne...
moja rybka zalana sosem jogurtowo-porowym w piekarniku,za pol h bede szamać.
buahahahaaaa
ale dobre to było. ta z biedronki też jest super- taniutka i smaczna 
ułańska fantazja kulinarna
ha ha ha!LILITH- u nas nie ma dnia ,zeby Zuza nie pytala kiedy urodze 3 dziecko-nawet dzis do przedszkola jak ich prowadzialm to sie pytala kiedy bedzie miala siostre bo brata juz ma ....i tez jest mi przykro-bo tak tylko sie zapytalismy jakis czas temu czy chcieliby rodzenstwo ,a Oni podlapali temat i teraz wciąż pytaja...tez jest mi przykro...
co do Lidla to faktycznie-ja tam znalazlam jogurt naturalny z kawalkami ogorka i koperkiem i jak do tego starkuje sobie ogorka i dorzuce do jogurtu + przyprawy i mam mizerie jak ta lala![]()
Oj, jak ja chciałabym już ważyć 55 kg
Wczoraj znów nagrzeszyłam, więc nawet dziś na wagę nie wchodziłam,żeby się nie dołowac.
Mama czasem ciężko bez grzeszków
Swojskie winko miałam, słodkie jak diabli i niestety chipsów trochę potem podjadłam.....
W Lidlu kupowałam najpierw chemię, głównie płyny do mycia kuchni i łazienki. Używam ich już kilka lat. Kiedyś kupiłam trochę jedzenia a teraz często robię tam zakupy. Nie spotkałam tam nigdy starych warzyw i owoców.
Cze dziewczyny!:-)
Wczoraj zrobilam znowu sernik - tym razem z sypkim slodzikiem i maka kukurydziana (zamisat skrobii). I znowu zakalec!Po prostu rece i majtki opadaj
A dzis na obiadek zrobilam rosol i do tego makaron (jajko+maka kukur.). Moj M zjadl ze mna, a po chwili wszystko oddal
Jutro wazenie - az strach sie bac;-)
Słuchajcie, a nie lepiej podczas starania się o dziecko poddać się diecie innego rodzaju, np. takiej dopasowanej indywidualnie do każdego z rodziców., bo to nie tylko kobieta ma o siebie dbać, mężczyzna również. Co wy na to, mi się to wydaje takie bardziej logiczne.
a jeśli już sie okaże, że się jest w ciąży, to przechodzi się do etapu, który jest zalecany właśnie w ciąży
lekkie modyfikacje, by odżywiać się zdrowo, smacznie i z korzyścią dla maluszka i własnej wagi ;-)
organizm lepiej pracuje i lepiej się czuje- wiem po sobie, jestem pełna pozytywnej energii, mam więcej siły, a spadek wagi jest zdrowy, wolny i motywuje do działania 
jak najbardziej. no ale tak jak piszę- to jest bardziej zdrowszy styl odżywiania niż dieta :-)
) i mnie nosi
no i oczywiście mi się gadulec włączył i piszę jak najęta