mama05
prrrryy szaaaalona :))
jestem z rana
Robilam kolejny test i sa mocniejsze kreski niz wczoraj-to znaczy ta ciążowa jest bardziej widoczna
coraz bardziej wierze,ze jednak sie udalo-robilam od czartku 6 testow 25 czulosc i wszystkie pozytywne...no nic w piatek wizyta to sie moze cos wyjasni
albo bedzie radosc albo dól
u mnie kolejne 200 gram w dol -dzis 59,6 wiec juz zmienilam suwaczek:-)
LOREE- pamietam jak pisalam Ci ,ze marzy mi sie 60 kg bo 5 z przodu mniec nie bede a tu prosze
Tobie tez widze spadlo;-)
zdrowka dla dzieci,moje wciąż zdrowe-kazdego dnia od wrzesnia dostaja rano po tabletce rutinoskorbinu-nie wiem czy to pomoglo ,ale sa zdrowi
JUSTA- jak Ci "wpadnie" w oko jakis fajny przepis albo dwa;-) na III faze to ja poprosze
jutro grudzień i przechodze na III faze:-)
BUNIA,MAĆKU,MARTOLINKA,BAFINKA,WIKULA,LILITH- sloneczka co u Was???????;-)

Robilam kolejny test i sa mocniejsze kreski niz wczoraj-to znaczy ta ciążowa jest bardziej widoczna
coraz bardziej wierze,ze jednak sie udalo-robilam od czartku 6 testow 25 czulosc i wszystkie pozytywne...no nic w piatek wizyta to sie moze cos wyjasni
albo bedzie radosc albo dól
u mnie kolejne 200 gram w dol -dzis 59,6 wiec juz zmienilam suwaczek:-)
LOREE- pamietam jak pisalam Ci ,ze marzy mi sie 60 kg bo 5 z przodu mniec nie bede a tu prosze

Tobie tez widze spadlo;-)zdrowka dla dzieci,moje wciąż zdrowe-kazdego dnia od wrzesnia dostaja rano po tabletce rutinoskorbinu-nie wiem czy to pomoglo ,ale sa zdrowi

JUSTA- jak Ci "wpadnie" w oko jakis fajny przepis albo dwa;-) na III faze to ja poprosze
jutro grudzień i przechodze na III faze:-)BUNIA,MAĆKU,MARTOLINKA,BAFINKA,WIKULA,LILITH- sloneczka co u Was???????;-)