reklama

Dieta odchudzająca starającej

witam sie i ja-dzis bylam u fryzjera,ptem odebralam synka z przedszkola i tak cos sie dzis ogarnąc nie moge...

u mnie 3 dzien waga stoi na 65,200 i znowu ani grama w dl,ale ostatnio stala 2 tyg.

ja wlasnie wciągnelam 4 gofry i mi blogo:-D:-D:-D

reklama
BAFINKA- jak masz opiekacz-pospolicie toster:))) to sprobuj w tym:))polecam sa przepyszne!!!

acha-mialam pisac-znalazlam sobie sposob ,zeby jedzienie jogurtu naturalnego bylo troche przyjemniejsze:))mianowicie dodaje 2,3, krople olejku np.pomaranczowego,waniliowego i jaki tam mam-mieszam i ...pycha:)
polecam-wpadlam na to wlasnie przy robieniu gofrow:)))

Bafinko, wczesniej gdy byłam na dietce miałam system 5/5 teraz zdecydowałam 3/3 :) Wybierz taki, jaki będzie dla Ciebie najlepszy i najwygodniejszy :)

Ja mam taki apetyt od 2 dni że już nie wiem co jeść.. a tu u mnie niepodobne, no chyba, że na @ ;/ dziś mam dopiero 2 dzień karnych protein.. głodna jestem okrutnie ale na nic nie mam ochoty :(

Witam!
Ja mam dzisiaj dzien proteinowy i jutro tez - koszmar;-)

Na obiadek wymyslilam szaszlyczki - cyce i wolowinka przeplatane cebulka i ogorkiem. Do tego improwizowana marynata...
Dopiero sie piecze, wiec sie okaze jak wyszlo:tak:

Ja miałam system 1/1 ale teraz zmieniam na 3/3 i wydaje mi sie, że tak bedzie lepiej, jeszcze tylko dizisiaj i jutro bez warzywek. 5 dni na samych proteinach to dla mnie za dużo...
Idę zjeść obiadek:))

reklama
Jak mnie bardzo przycisło, to na proteinowej robiłam sobie zwykły żurek z jajkiem i waga ładnie leciała w dól, bez zastoju po nim. Teraz może zjem, sama nie wiem. No i rosołek sobie z mieskiem możesz zrobić.
Za to wiecie co ja uwielbiam.. zupę gluta :D
Sama jej nie robie.. mąż mi przywozi.. to zupka jak rosołek na jajku - stąd ten głucik i z miesem, dodatkowo odrobina kukurydzy, ale ją wyciągam. Jest pyszna i też nie powoduję zastoju. No i jak na mój gust dość mocno białkowa i nie tłusta. Muszę wysznupać gdzieś przepis :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry