Loree
Fanka BB :)
Zobaczcie co znalazłam
)
Krem czekoladowy a'la Nutella DUKAN (1179516978) - Aukcje internetowe Allegro
Krem czekoladowy a'la Nutella DUKAN (1179516978) - Aukcje internetowe Allegro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez nie znalazlamA ja uwielbiam! Tylko za pierwszym razem dałam za dużo aromatu migdałowego i miała taki dziwny posmak....
Może to kwestia dobrania składników- gdzie kupujecie aromat orzechowy????????? Znalazłam wszystkie oprócz orzechowego!
Dziś też robię sobie nutellę i zastanawiam się nad dodaniem aromatu waniliowego.

No dokladnie!Maćku gotowe wysyłają kurierem
W jednej aukcji widziałam,że na terenie Poznania ktos dowozi do domu.
Może to jet wygodne, ale ja wolę sama sobie przygotowac posiłki. Nie mam pewności że ktoś faktycznie zgodnie z dietą przyrządza jedzonko .......
No dokladnie!
I ciekawe co na to sanepid;-)
LOREE- [FONT="]Zrobiłam nutellę z aromatem śmietankowym ( tylko 4 krople). Mąż z dzieckiem prawie się o nią pobili
No to idę zrobić drugą;-)

tak wiec zmienilam z bolem suwaczek a od dzis hormony i pewnie znowu 2 tyg waga bedzie stala[/FONT] [FONT="]
Wstretne wagiLOREE-[FONT="][/FONT] [FONT="][/FONT] [FONT="]ja zrobilam z waniliowym i tez jest pyszna
no niestety-ja wiem ze nadal mam @ (3 dzien) ale zwarzylam sie i po moich 64,400 nie ma sladu-jest 65,200tak wiec zmienilam z bolem suwaczek a od dzis hormony i pewnie znowu 2 tyg waga bedzie stala[/FONT] [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT]![]()
Moja tez cos za duzo pokazuje;-) 
(tak na marginesie - wolno w ogole jesc parowki nawet drobiowe? przeciez w takiej parowie to nie wiadomo co jest
)