maćku
Moderatorka
No grzeszki byly, ale nie sadzilam, ze waga pojdzie w gore.LILITH- &&&&&&& za testowanko za 2 dni)
MAĆKU- a pijesz 1,5 litra wody dziennie??dziwne ,ze waga Ci prawie wrocila...a mialas jakies grzeszki??slodkie,owoce albo cos innego...bo nie wiem co poradzic..ja pije 1 butelke wody i 1,2 herbaty zielone i 2 kawy wiec plynow mam do dośc ,a aaaa i jeszcze jedno-moze za duzo slodzika??
Bardziej sppdziewalam sie, ze po prostu nie drgnie...Musze sie bardziej wziascza ta diete...

I cos mam przeczucie, ze TSH mam nieciekawe. Jutro odbiore wyniki to sie okaze.

;-)mi dzis waga nieznacznie spadla,jestem po @ dzis zaczyna Clo przez 5 dni wiec nie sadze,zeby to mi wplynelo na wage
takze wlasnie zjadlam sniadanko-pokroilam sobie twaróg na 3 plasterki (jako kanapki
piję dużo, regularnie (że też się zwierzę ;-) ) chodzę do wc i nie mam z tym problemu. wręcz przeciwnie- wcześniej jelita dawały mi się we znaki skurczami i bólami, a teraz mam ciszę i spokój. ale brzuch dalej boli
i nie wiem czy coś nie tak z dietką? bo to mi ciągle tak bulka w brzuchu (jakby w jelitach), ale nie muszę iść wtedy do wc. jak siedzę to mnie też jakoś tak pobolewa, a jak siadam? oj! to dopiero zaboli
no i ciamu? miała tak któraś? bo boję się, że robię coś nie tak (chyba, że błonnik mi osiada w jelitach i muszę pić jeszcze więcej wody?