Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeszcze nie jadlam śniadania- chyba mnie nerwy dopadają przed dzisiejszym popołudniem. zważy się decyzja o tym, czy będziemy mieli gdzie mieszkać
no i stresik się chyba pojawił...
bo tak mnie jakoś pobolewa. pewnie juz mi sie woda zatrzymuje i wynik się pokręcony zrobił 

LOREE-;-);-);-)MILO MI:-)
no tez mam nadzieje,ze w koncu waga zacznie schodzic...
BUNIA,WIKULA,MONISIA,LILITH,MAĆKU i reszta- a Wy gdzie??;-)![]()
ja coś dziś apetytu nie mamjeszcze nie jadlam śniadania- chyba mnie nerwy dopadają przed dzisiejszym popołudniem. zważy się decyzja o tym, czy będziemy mieli gdzie mieszkać
no i stresik się chyba pojawił...
Witam Kochanienkie:-)
LOREE - gratki spadku wagi
MAMUŚ - ach...te hormony...ale to tylko woda więc spoko i sie nie załamuj - trzymam &&&&&&&&&&& za spadek!!!!!
A ja dziś po nocce - spac mi sie zabardzo nie chce ale jakas kopnieta jestem....;-)
A u mnie z ta waga to tez róznie, ale ...od jutra proteinki i mysle ze bedzie si....choc przeciez @ ma byc za tydzien wiec tez pewnie woda sie zatrzyma...ehh... zobaczymy!!!!
Trzymam kciuki! Dasz nam znać, ok?
Dzięki! *
Pewnie woda się zatrzyma, ale nie ma co się tym przejmować.
Ja ciągle mam system 1/1 i fajnie waga spada. Same proteiny przez 5 dni były dla mnie męczące. I ci dziwne-waga spada tak samo na proteinach i na warzywach.

Zgłaszam, że na tydzień czy tam aż @ przyjdzie rezygnuję z dietki. Tzn. węgle będę jadła tylko dwa razy w tygodniu, żadnych bułek etc, nadal mięsno, rybno nabiałowo ale dowale warzywa. Dziś się zważyłam i myślałam, że padnę ;/ 53 kg.. pojęcia nie mam kiedy mi to przyszło i dlaczego.. ćwicze na brzuch a on coraz większy, nie wiem co się dzieję bo 6 dni byłam na proteinach z tym, że wczoraj zjadłam kawałek pizzy i drinków trochę było..