mama05
prrrryy szaaaalona :))
LILITH- sprobuje taka "owsianke" zjesc dzis na wieczor bo nie jadlam jeszcze 
jesli chodzi o twaróg to ja lubie tez zrobic tak-kawalek twarogu rozgniatam widelcem i dodaje gesty jogutr naturalny tak lyzke od zupy i do tego albo posiekana cebulke albo szczypiorek-pyyycha i oczywiscie przyprawy-sporo pieprzu.
normalnie robilam to z twarogiem i ze smietanka 12 % ale teraz troche zmodyfikowalam i jem z placuszkami otrebowymi nie z ziemniaczkami
jesli chodzi o twaróg to ja lubie tez zrobic tak-kawalek twarogu rozgniatam widelcem i dodaje gesty jogutr naturalny tak lyzke od zupy i do tego albo posiekana cebulke albo szczypiorek-pyyycha i oczywiscie przyprawy-sporo pieprzu.
normalnie robilam to z twarogiem i ze smietanka 12 % ale teraz troche zmodyfikowalam i jem z placuszkami otrebowymi nie z ziemniaczkami

boli mnie każdy mięsień, zbliża się @, a przede mną jeszcze cały tydzień walki- musimy skończyć kuchnię i wrzucić tapety w pokoju. rany- juź nie mam siły. cały weekend z pędzlem w ręku, szpachlą, wiadrem albo farbą. normalnie masakra. teraz w domu zaczynam pakować takie rzeczy których się już nie będzie używać do końca tygodnia, a popołudniami kolejna walka w mieszkaniu. szkoda mi małża- on w pracy do 15, obiad i jedziemy robić. podręczymy się tydzień, a potem już będzie dobrze.
ale coś tam chyba spada- przy takim remoncie to mam takie spalanie, że siłownia to przedszkole ;-)