reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dieta odchudzająca starającej

JUSTA- ja mam nadzieje doczekac sie 3 skarbu choc juz tez często ręce opadają...a Ty czemu zle sie czuesz-choróbsko Cie dopadlo??

Nie , dobrze się czuję, już wszystko ok.:tak:
Po prostu serce mi się kraje jak czytam o starankach i niepowodzeniach.:-(
Współczuję wam.:-(

Weszłam dziś na wagę a ta pokazała 62,8 kg.:szok: Matko, kiedy ja tyle ważyłam? :sorry:Waga spada, ale ja po sobie na razie żadnych rewelacji nie widzę. :no:Czuję się tak jakbym stanęła na ok. 66 kg.:eek:Dziwne...:eek::confused2::confused2::confused2:
Przeraża mnie mój buldog ( brzuch) , wsmarowuję w niego kremy, kremiki ale przydały by się jakieś ćwiczonka, a mnie się tak pupyyyy nie chceee ruszyyyć.:wściekła/y::crazy:

mama 05 ale macie dziś piękne święto.:-) Pogratuluj i ucałuj uczniaka ode mnie.:tak:

Bafinkapięknie.:tak::-D

Zmykam do swego królestwa , kuchni.:dry:
Dziś bigosik zrobię.:-)

reklama
Mama - dzięęęęki, kochana! Co ja bym bez Ciebie zrobiła! :-) A można 1/1?
Bafinka - gratulacje!!! 0,5 kg to nie tak mało! Mi 600 g zjechało dziś i skaczę do sufitu! :-)
Justa - my się jeszcze nie znamy - hej! :-) A Tobie już niedużo do zrzucenia zostało! :-) Jak długo jesteś na diecie, jeśli można spytać?

A ja wstawiłam do piekarnika mój chlebek Dukana. :-) Póki co kawusia. Kto chce? :-):happy:

images

cześć.:-)
Dużo , nie dużo. :sorry: Przy wzroście 160 cm nadal wyglądam jak bałwanek.:cool:;-)
Na diecie 39 dzień. Zaczęłam 20.09.2010.:tak:;-)

No, ja mam 162 cm. ;-) A czuję się strasznie pełna z tymi nadprogramowymi kg. Także mam nadzieje, że wytrwam i kg pójdą w niepamięć. Wytrwałości życzę w dalszych etapach! :tak:

Justa super Ci spada!!!!
mary beth super wyniki!!!! :)
Ja dziś na sniadanko nalesniki z twarogiem- od dzis P :( ale czego sie nie robi zeby byc piekna i szczupłą :)

Bafinka trzymam kciuki za pobyt w szpitalu , Póki jestes jeszcze z nami "dukanuj" na całego :) 0,5 kg to mało?? super wynik!!!!

witam się i ja
niestety ale wczorajszy stan się pogorszył. tzn. jak pisałam że mam biegunkę, to potem doszły do tego wymioty :-( nie pomogło nic... oprócz coca-coli, która jest najlepsza na takie dolegliwości. wczoraj przyswajałam jedynie tą colę. dziś też. zjadłam grahamkę, żeby nie mieć tak pustego żołądka, ale zwróciła się :eek: zostaje mi przetrwanie na coli :dry: do tego jeszcze miałam wysoką gorączkę, bo ponad 38stopni i była pół przytomna. dziś lepiej, bo niecałe 38, ale i tak boli mnie każdy centymetr ciała- nawet włosy :baffled: w niedzielę mam egzamin- nie wiem jak ja sie pouczę. wystarczy mi usiąść na pół godziny, a potem to godzinę odsypiam. masakra- dorwało mnie na maksa :dry:

dziewczyny czy ta dieta działa ?? Zostało mi troszke po ciąży i szukam jakiejs fajnej i w miare szybkiej diety a co myslicie o kopenhaskiej ??
tylko słyszałam ze straszny jest efekt jojo po niej no i ogólnie osłabienie, omdlenia a ja mam 10 miesiaczna córezke wiec musze wybrac taka diete abym sie w miare dobrze czuła pozdrawiam

buniu a może powinnaś isć do lekarz???? może jakieś antybiotyki sa potrzebne?? tule ale jest + całej tej zlej sytuacji waga poleci jeszcze bardziej...

pewnie poleci- ale jak to się odbije na moim żołądku :eek: do lekarza nie idę, dopóki nie będę "umierać". nie lubię chodzić do przychodni- tam jeszcze więcej "babciowych zarazków" jest, niż tych które mnie dopadły ;-) a pozatym jestem za słaba, żeby iść, a tym bardziej, żeby pojechać autem. no i gorączka też mnie wyklucza z takich spacerów. nie wspominając o biegunce i wymiotach, które dopadają mnie z regularnością co kilka minut- na pewno nie zdążę dojść do przychodzni, żeby nie zapawiować w krzakach. najwyżej jak mi nie przejdzie, to na izbę przyjęć wieczorem dam się zaciągnąć małżowi.

a narazie idę spać- już za długo siedzę :sorry:

reklama
pchełka witam w naszym gronie jeśli cchodzi o efekty to popatrz na nasze suwaczki:) według mnie dieta super zero głodu łatwe i szybkie dania a waga leci w dół jak w każdej diecie są plusy i minusy ale jak do tej pory to jest najlepsza dieta jaką stosowałam osobiście polecam

Do góry