reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Dla dzidziusia

Dziewczyny prześliczne rzeczy:tak::tak::tak:

No my wczoraj też byliśmy na zakupach, ze smyka wyszłam z wielkimi rumieńcami....kupiłam małemu: smoczki, butelkę, patyczki hig., pieluszki z flaneli i pampersy-takie słodkie małe,kocyk, koszulkę, body i śpioszki,
sobie: majteczki poporodowe, wkładki laktacyjne i osłonki na piersi

:-)

reklama
No to zrobiłam zdjecia...ale jakość marna, nie ma mojego męża i samej cos mi nie wyszło:wściekła/y:;-)

Zrobiłam zdjęcie ciuszków i kocyka:

obraz002nr0.jpg

obraz003vl8.jpg

dziewczyny a powiedzcie mi jakie kosmetyki polecacie?? bo ja sie wacham miedzy Mustela a Avent bo slyszalam ze Johnson's uczula
a dla milosniczek swiat i czerwonego - polecam MothercareASE
jest jeszcze reniferek i balwanek :)

ja z kolei jestem fanką nivea ;-) i nad tą serią się zastanawiam
mustela jest u nas dość droga cała seria dla dzieciaczka to spory wydatek ;-(
a kosmetyków aventu u nas nie widziałam...
ale tak jak dziewczyny pisały wcześniej, to na początek kupić niewielkie ilości aby zobaczyć czy nie uczulają dzidziusia

ale fajny ten strój ;-) dla grudniaczka idealny ;-)

no wlasnie aventa jest taki komplet w malych opakowaniach i dlatego pomyslalam ze chyba to kupie. tu niestety nie widzialam nivea : ( wlasnie tylko avent i johnson's i jakies inne zupelnie mi nie znane marki, natomiat mustela widzialam na necie.

jest tyle tych rzeczy ze ja juz glupieje. mam wprawdzie liste ktorej bede starala sie trzymac ale wiecie jak to jest...te rzeczy sa takie sliczne :)
moze pomozecie mi wybrac kolor wozka??
Quinny Buzz 2007 colours only �269.99 free delivery
bo ja chce PINK a moj CAPRI. ja uwazam ze niebieski to dla chlopczyka ale sama juz nie wiem...

To fajnie, ze avent ma takie małe opakowania. W sumie każdy producent powinien coś takiego robić, aby każda mama mogła przetestować i wybrać najlepsze dla swego maleństwa.
Stefanka mnie osobiście podoba się bardziej niebieski. Ale fakt bardziej dziewczynkowy jest kolor różowy.
A testowałaś w sklepie tę spacerówkę? Bo my decydując się na wózek tez myśleliśmy o tym modelu, ale ten nie rozkłada się niestety do końca, więc jak dzieciaczek zaśnie to mu mało komfortowo i jest dość mała w porównaniu do innych.

reklama
Do góry