SzklanaKulka
Fanka BB :)
Tak, już dziś leżę w szpitalu, jutro rano będą ciachaćAle to chyba przed planowanym cc?
A ty masz mieć planowane?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, już dziś leżę w szpitalu, jutro rano będą ciachaćAle to chyba przed planowanym cc?
A ty masz mieć planowane?
Ja dostałam (miałam nagłe łyżeczkowanie w znieczuleniu podpajęczynówkowym), ale jak nie aż wzdrygnęło na pierwszy łyk to mi zabrali i powiedzieli, że nic się nie dzieje. Lepiej nie wypić niż porzygać się od wypicia, a ja jestem mega wrażliwa na obrzydliwe smaki.Świetnie, jeszcze się dowiedziałam że dają do wypicia wcześniej płyn neutralizujący kwasy żołądkowe i już od tego można się porzygać..
Ja tego nie mialam, ale moze przy planowanym tego nie ma.Tak, już dziś leżę w szpitalu, jutro rano będą ciachać
to chyba zależy od szpitala, mi nic nie dawali.Świetnie, jeszcze się dowiedziałam że dają do wypicia wcześniej płyn neutralizujący kwasy żołądkowe i już od tego można się porzygać..
to powodzenia, bedzie dobrze, chociaz glowa robi swoje, to moze uda skupić Ci sie na czymś innym.Tak, już dziś leżę w szpitalu, jutro rano będą ciachać