dzieki za kolejne propozycje. Wszystko zapisuje i sprawdzimyPrzypomniała mi się jeszcze jednaRaymond E. Feist "Adept magii", "Mistrz magii", "Srebrzysty cień", "Mrok w Sethanon"- to jest cały cykl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzieki za kolejne propozycje. Wszystko zapisuje i sprawdzimyPrzypomniała mi się jeszcze jednaRaymond E. Feist "Adept magii", "Mistrz magii", "Srebrzysty cień", "Mrok w Sethanon"- to jest cały cykl
Grunt żeby trafić na chętną do pomocy. Ja miałam przyjemność poznawać książki, kiedy w bibliotece pracowały dwie kobiety, które nawet jeśli nie znały dogłębnie katalogu, to wiedziały chociaż, które książki są w miarę nowe i które czytelnicy sobie chwalą. Ważne też żeby biblioteka była dobrze zaopatrzona.Z bibliotekami w sumie różnie bywa. Czasem wcale nie są Panie takie chętne do zaproponowania czegoś, bądź pewnych gatunków w ogóle nie znają. Zaliczyłabym do nich fantastykę własnie![]()
Grunt żeby trafić na chętną do pomocy. Ja miałam przyjemność poznawać książki, kiedy w bibliotece pracowały dwie kobiety, które nawet jeśli nie znały dogłębnie katalogu, to wiedziały chociaż, które książki są w miarę nowe i które czytelnicy sobie chwalą. Ważne też żeby biblioteka była dobrze zaopatrzona.
No w naszej bibliotece Panie sa mile, niestety nie za bardzo zanaja sie na tym gatunkua my szkamy troche po omacku, stad moje pytanie.
Klesyda , a Ty czytalas te ksiazke "Gdzie niebo mieni sie czerwienia"? Mlody cos mi chyba ostatnio wspominal o niej, ze gdzies w ksiegarni wpadla mu w oko.
Czytałam. Całkiem dobra jak na debiut. Fajnie zbudowany klimat chłodnych realiów świata. No i są też mroczniejsze elementy w całej historia co z pewnością dodaje jej charakteru a jak lubię tego typu styl. Dla nastolatka jak najbardziej"Gdzie niebo mieni się czerwienią" - głośno o niej, a to nawet nie jest poziom Zmierzchu, tylko o wiele lepiej napisane.![]()