Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pewnie mikusia84r :-) WITAJ w naszym gronie tylko faktycznie cos ostatnio strasznie puuusto sie tu zrobilo.....:-(
a to akurat "zasluga" czarusia.... postanowil ostatnio nie spac w dzien
kiedys to pisalam przy porannej kawce ale jak przystawilismy sie na butle i wnocy nie podjada to na porannej kawie mamy kaszke zamiast pisania
potem pisalam jak czarek spal w dzien ale juz nie chce
nie wiem jak go naklonic do tych drzemek bo potem jest taki zmeczony ze strasznie zle spi w nocy mam nadzieje ze mu to samo przejdzie
a co to za koncert nie dal ci spac w nocy? cala nocke balowali? a jak chris chyba nie zasypia przy cycku co???
ucaluj go od nas MOOOCNO

, tylko często się mijamy:-(

delikatni ci mezczyzni hihihi
chyba przez pogode straszna szaruga u mnie a na dodatek leje od rana ani na spacer a czarek marudny
dobrze ze chociaz dzisiaj sie zdrzemnal w ciagu dnia ale na zlosc ja sie polozyc nie moglam bo dostalam gosci

oczywiście odpukać, ja tez do chorowitych nie należe tak naprawde chora byłam na maksa 1 dzień, a później ta wysypka, która zeszła dopiero ze 3 dni temu, a przeziębiona i osłabiona do pracy chodzić nie zamierzałam
tak posiedziałam sobie ponad tydzień w domku