mikusia84r
Entuzjast(k)a
hello co tu takie pustki???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

moze nie moge sie jeszczee przestawic bo mysmy z 8 lat mieszkali sami ehhhh piekne czasy........... ale "zlo" wlasnie dzisiaj wyjechalo na weekend wiec sobie troche odsapne hihihihi
bo u mnie wiatry po 120km na godzine s t r a s z n e...

a tak poza tym za jakieś 3 latka chciałabym 2 dziecko , no dość odległa perspektywa

albo idziesz sie myć wieczorem a już wody ciepłej nie ma
wiec z dwojga złego nawet dobrze że musielismy sie przeprowadzić do mamy(po wypadku ktoś musial sie nia zajać) tylko strasznie szkoda mi tego świeżego powietrza bo to było na przedmieściach niedaleko las noi duży ogródek:-( a tu w blokowisku prawie w centrum sama rozumiesz
z teściówka byłoby super bo fajowa z niej babka była bo niestety nie żyje.

kolejki straszne, Milcię dałam do jutra do tesciowej, no nie miałam wyjscia, musze pogotować na następny tydzień, posprzątać i mam sterty do prania i prasowania no i musze się wyspać bo juz po scianach chodze ze zmęczenia. Tesciowa dostała wskazówki no i miejmy nadzieje, że do nich się dostosuje. W małym mieszkanku nie da się nic tak dokładnie zrobić z nią, bo ona non stop domaga się 100% mojej uwagi, a to jest nierealne, a tam babcia bedzie chodzić koło niej non stop.
a to najważniejsze
i jest nasze bez wynajmu, wiec tylko grosze czynszu. Mieszkamy w centrum wiec wszedzie mamy blisko.
ale postaram sie zeby justo był
dobrej nocki