I u mnie się zaczęło - druga nocka z zaburzonym snem... tak naprawdę to najgorsze dla mnie jest to, że budzę B. a on ma później ciężki dzionek w pracy po takiej niedospanej nocy... dzisiaj nawet o urlopie na jutro przebąkiwał bo go już ten tydzień wykończył...
A mały pierwszy raz w nocy kopał mamusię - a przynajmniej pierwszy raz wiedziałam o tym. zwykle budziłam się o 4:20 a dzisiaj o 3 - kto wie może to jego pora na kopanie?

A mały pierwszy raz w nocy kopał mamusię - a przynajmniej pierwszy raz wiedziałam o tym. zwykle budziłam się o 4:20 a dzisiaj o 3 - kto wie może to jego pora na kopanie?
 , chcieliśmy poczekać kilka miesięcy, a tu taka niespodzianka, więc byliśmy w niezłym szoku.
, chcieliśmy poczekać kilka miesięcy, a tu taka niespodzianka, więc byliśmy w niezłym szoku.  Fakt, mialam dosć cieżką stojącą pracę w fabryce, moze mnie trochę to zahartowało...
 Fakt, mialam dosć cieżką stojącą pracę w fabryce, moze mnie trochę to zahartowało...

Wieczorem jest masakra, rano lepiej, ale cały dzień puchną i puchną. Mieszczę się w buty, ale w klapki do szpitala mogę się już za miesiąc nie zmieścić, jakieś ciasnawe są
 Wieczorem jest masakra, rano lepiej, ale cały dzień puchną i puchną. Mieszczę się w buty, ale w klapki do szpitala mogę się już za miesiąc nie zmieścić, jakieś ciasnawe są  Macie na to jakieś sprawdzone rady? Do puchnięcia paluszków u rąk się przyzwyczaiłam, mam serdelki od 2 miesięcy
 Macie na to jakieś sprawdzone rady? Do puchnięcia paluszków u rąk się przyzwyczaiłam, mam serdelki od 2 miesięcy  

Swędzi jak cholera, głownie po kąpieli. Macie moze cos podobnego, ciekawe co to moze byc..Musze siez tym zglosic do lekarza chyba..
 Swędzi jak cholera, głownie po kąpieli. Macie moze cos podobnego, ciekawe co to moze byc..Musze siez tym zglosic do lekarza chyba..