reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dolegliwosci ciazowe

cichac ja też mam teraz więcej śluzu jak tak obserwuję, ale nie wiem, czym to jest spowodowane, czytałam, że w końcówce ciąży jest więcej wydzieliny z pochwy

made jak się czujesz, jak upłynęła noc, podsłuchiwałaś w nocy Basię?

reklama
Kasiu, naslucham sie malutkiej za wszystkie czasy :) dziś na ktg o 6 miała taka czkawke, że cała sala się śmiała. Przez całe 40 minut podskakiwala i ktg w tym czasie wydawalo dziwne dzwieki :) czekam na wyniki badań - próbki pojechaly aż do Niemiec :| nawet tego nie skomentuje. Tydzień musze czekać na wyniki bo laboratorium taniej jest wysłać probowki za granice :/ tak to juz wiedzialabym na czym stoję.

Dziewczyny macie takie bóle brzucha jak zakwasy? strasznie mnie męczą właśnie takie bóle w okolicy pępka, wstawać jest mi ciężko a jak dotknę te okolice albo mały tam kopnie to aż oddech wstrzymuję :-/ do tego coraz częściej brzuch mi twardnieje ale to razej normalne

Karolina, ja nie mam. Ale koleżanka mi opowiadała, że jej dziecko upodobało sobie kopniaczki w okolice pępka i ją to bardzo bolało. Tak jakby okolica nadwrażliwa była.
Nie wiem czy to samo jest u Ciebie czy to coś innego.

Karolina ja tak mialam w pierwszej ciazy i niestety w tym miejscu mam minimalne rozstepy - tu najczesciej dostawalam kopniaki wiec zakwasy tez byly ;-) w tej odpukać nie mam.

mój maluch sobie znalazł nową rozrywkę - kopie mnie po żołądku i to tak, że mam ochotę natychmiast zwrócić to co zjadłam :crazy:

Moje plany wczesniejszego pojscia spac wziely w.leb bo brzuszkowa tak sie wierci.ze.chyba na siedzaco zaraz zasne. Z tym ze jakies takie szpagaty robi bo strasznie boli po obu stronach brzucha. Mam nadzieje ze sie nie przekrecila w poprzek bo tak to czuje :-(

reklama