młoda1994
Fanka BB :)
Dzisiaj 25dc 10 dpo okres 1-2.10We wtorek zrobię, a Ty jak? Który masz dzień cyklu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzisiaj 25dc 10 dpo okres 1-2.10We wtorek zrobię, a Ty jak? Który masz dzień cyklu?
Trzymam kciukiDzisiaj 25dc 10 dpo okres 1-2.10
Nastawiam się na okres. Będzie jak w zegarku zapewne ale mnie to cieszy bo wracają cykle na właściwe tory.Trzymam kciuki [emoji846]
Ja mam nadzieję że los Cie kiedyś zaskoczyNastawiam się na okres. Będzie jak w zegarku zapewne ale mnie to cieszy bo wracają cykle na właściwe tory.
Tu na forum bardziej dziewczyny we mnie wierzą niż ja sama ale chyba tak zawsze jest. Ja będę się cieszyć z samych regularnych cykli ale jak by się trafiło dziecko to bym była w siódmym niebie ale zajść to pikuś u mnie gorzej donosić do "bezpiecznego" tyg.Ja mam nadzieję że los Cie kiedyś zaskoczy [emoji256] pozytywnie of course [emoji846]
A czy jeżeli wezmę duphaston to on zafalszuje wynik progesteronu?Tu na forum bardziej dziewczyny we mnie wierzą niż ja sama ale chyba tak zawsze jest. Ja będę się cieszyć z samych regularnych cykli ale jak by się trafiło dziecko to bym była w siódmym niebie ale zajść to pikuś u mnie gorzej donosić do "bezpiecznego" tyg.
Nie duphaston nie fałszuje.A czy jeżeli wezmę duphaston to on zafalszuje wynik progesteronu?[emoji848]