Justi1234
Fanka BB :)
To się zgadza jedna ma owu w 9dc druga w 11 a jeszcze inna w 24dc [emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To się zgadza jedna ma owu w 9dc druga w 11 a jeszcze inna w 24dc [emoji4]
Faktycznie dzisiaj mega pozytyw. Ja bym zrobiła 7-8 dni po pozytywnym teście owu proga i zobaczysz czy owu była. Nie bierz tego dupka narazie.[emoji848][emoji848][emoji18] Zobaczcie dołączam test owulacyjny z wczoraj i z dziś, dziś wyszedł mega pozytyw. To może owu będzie jutro i załączam foto kalendarza. Wg niego owu powinna być dziś ale wiem, że to statystyki.
Okej tak zrobię, dziękiFaktycznie dzisiaj mega pozytyw. Ja bym zrobiła 7-8 dni po pozytywnym teście owu proga i zobaczysz czy owu była. Nie bierz tego dupka narazie.
Poprawcie dzisiaj i jutro i czekać na efekty. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]Chyba mam dziś owulacje, wczoraj ten test pozytywny, dziś kłucie lewego jajnika i teraz w toalecie zauważyłam dużo płodnego śluzu. Wczoraj były sexy. Jejku oby się udało. [emoji256][emoji3590]
A teraz pojawił się gęsty i bialy śluz. Czyli chyba owulacja się odbyła..?Poprawcie dzisiaj i jutro i czekać na efekty. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Możliwe ale to sprawdź badaniem proga. Który masz dc? Ile minęło dni od pierwszego pozytywu owu?A teraz pojawił się gęsty i bialy śluz. Czyli chyba owulacja się odbyła..?[emoji848]
Pozytywny test owu 23 września, dziś mam 21 dzień cyklu. Śluz płodny miałam od 20 września. Wczoraj wieczorem śluz bialy. Dziś test owu już negatywny.Możliwe ale to sprawdź badaniem proga. Który masz dc? Ile minęło dni od pierwszego pozytywu owu?
Za 4-5 ewentualnie 6 dni zrób progesteron i będziesz wiedziała czy owu była.Pozytywny test owu 23 września, dziś mam 21 dzień cyklu. Śluz płodny miałam od 20 września. Wczoraj wieczorem śluz bialy. Dziś test owu już negatywny.
We wtorek zrobię, a Ty jak? Który masz dzień cyklu?Za 4-5 ewentualnie 6 dni zrób progesteron i będziesz wiedziała czy owu była.