Rumuneska
Fanka BB :)
To rozumiemDuphaston brany przed owulacją może ją zablokować dlatego bierze się go po pęknięciu pęcherzyka. Tak wytłumaczyła mi to.moja ginekolog
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To rozumiemDuphaston brany przed owulacją może ją zablokować dlatego bierze się go po pęknięciu pęcherzyka. Tak wytłumaczyła mi to.moja ginekolog
Dziś mam 29dc, zwykle mam 29-31 dniowe cykle, robić jutro rano test czy poczekać kilka dni?Ja nie. Zrób test jak już czas
Dziś mam 29dc, zwykle mam 29-31 dniowe cykle, robić jutro rano test czy poczekać kilka dni?
To zależy. Ja brałam od 16 do 25 DC i po 3-5 dniach dostawałam okres.Hej. Mnie mój ginekolog też zalecił brać duphaston 2 razy dziennie przez 7 dni i tak się zastanawiam ile dni po odstawieniu powinna przyjść @?