reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
Ta wyszuszona to chyba mieszka SIX FEET UNDER?:-D:-D:-D:szok::szok::szok:

nie wiem dlaczego niektórzy uwazaja takie szkieletory za cos pięknego.Ja moge o niej powiedziec ze jest to tylko:tak: COŚ.

Witam

piękne zdjęcia, a kobiety na wczesniejszych zdjęciach naprawde sexi, duuużo zalezy od ubioru kobiety. Ja w sukienkach źle się czuje bo mam grube łydki i jestem wysoka a mój partner troche niższy odemnie więc nie moge nosić butów na obcasie bo on się źle czuje :-( a wiadomo, że obcasik ładnie wydłuża jeszcze nóżki i wyszczupla a na płaskich to jak by dwie beczki postawił heheheh , ale za to podobie mi się mój biust i uwielbiam bluzki, sukienki z dekoldami, co prawda nie mam jakiegoś biustu nie wiadomo jakiego bo to rozmiar B nierówne ale ładny staniczek i dekoldzik super ;-)

pamiętam lat temu kilka jak chodziłam po dyskotekach to miałam na nich większe branie niż nie jedna szczupła ekstra laska, a to ze względu własnie że akceptowałam siebie taką jaka jestem i na disco szłam się zabawić a nie pokazać i powypinać ;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Rozmawiają trzy blondynki:
Ech wiecie co, ja to bym tak bardzo chciała schuść,
druga na to: ja to bym tak bardzo chciała zgrubść,
trzecia słysząc co mówią dwie pozostałe rzecze:
Ej dziewczyny, dziewczyny, jak się słyszy tą waszą polszczyznę to można ze śmiechu pęc!

Fakt, że te dziewczyny ze zdjęć i te ubrane i te mniej kompletnie ubrane ładnie wyglądają i takie mogą się podobać mężczyznom.. ale po 1 to jest efekt programów graficznych (zwłaszcza panie mniej kompletnie ubrane) a po 2 one wcale nie są takie "duże" :sorry2: Mnie w każdym razie do nich daleko i to niestety w tą drugą stronę- czyli jest mnie więcej.. Poza tym zazwyczaj kobiety XXL mają mało proporcjonalnie rozłożone te dodatkowe kg - jedna ma za dużo w brzuchu, inna w biodrach a jeszcze inna i biodra i brzuch a nogi i piersi super.. :dry:
A poza tym te propozycje ubraniowe np garsonek są nie realne.. jeśli już dobierzemy, znajdziemy dla siebie tak dopasowane (nie mówię o obcisłych tylko dobrze leżących na nas) stroje to na bank nie będziemy mogły się w nich ruszyć.. a jak uda się ruszać w tym to musi to być większy rozmiar i już tak idealnie nie leży..
Ja pamiętam jak na maturę krawcowa szyła mi garsonkę bo chciałam mieć tak wreszcie ładnie układającą się marynarkę a nie worek.. jak stałam wyglądałam super.. gorzej było jak próbowałam gdzieś ręką ruszyć albo w tym usiąść.. :dry::dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Fakt, że te dziewczyny ze zdjęć i te ubrane i te mniej kompletnie ubrane ładnie wyglądają i takie mogą się podobać mężczyznom.. ale po 1 to jest efekt programów graficznych (zwłaszcza panie mniej kompletnie ubrane) a po 2 one wcale nie są takie "duże" :sorry2: Mnie w każdym razie do nich daleko i to niestety w tą drugą stronę- czyli jest mnie więcej.. Poza tym zazwyczaj kobiety XXL mają mało proporcjonalnie rozłożone te dodatkowe kg - jedna ma za dużo w brzuchu, inna w biodrach a jeszcze inna i biodra i brzuch a nogi i piersi super.. :dry:
A poza tym te propozycje ubraniowe np garsonek są nie realne.. jeśli już dobierzemy, znajdziemy dla siebie tak dopasowane (nie mówię o obcisłych tylko dobrze leżących na nas) stroje to na bank nie będziemy mogły się w nich ruszyć.. a jak uda się ruszać w tym to musi to być większy rozmiar i już tak idealnie nie leży..
Ja pamiętam jak na maturę krawcowa szyła mi garsonkę bo chciałam mieć tak wreszcie ładnie układającą się marynarkę a nie worek.. jak stałam wyglądałam super.. gorzej było jak próbowałam gdzieś ręką ruszyć albo w tym usiąść.. :dry::dry:
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
zgadzam sie z toba
mysle tak samo
i do tych kobietek ktore niby sa xxxxl mam jeszce bardzo daleko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry