Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Chodzilo mi o posty 447 i 448...
Jak sie nie mieszka foty, to OK.
Jak sie nie mieszka foty, to OK.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja jestem chyba jakas dziwna bo na tym zdjeciu podoba mi sie ta dziewczyna po srodku brunetka, bo w porownaniu ze mna to ona mega chudzielec,to juz mi sie nie zmiesciło
Fakt, że te dziewczyny ze zdjęć i te ubrane i te mniej kompletnie ubrane ładnie wyglądają i takie mogą się podobać mężczyznom.. ale po 1 to jest efekt programów graficznych (zwłaszcza panie mniej kompletnie ubrane) a po 2 one wcale nie są takie "duże"Mnie w każdym razie do nich daleko i to niestety w tą drugą stronę- czyli jest mnie więcej.. Poza tym zazwyczaj kobiety XXL mają mało proporcjonalnie rozłożone te dodatkowe kg - jedna ma za dużo w brzuchu, inna w biodrach a jeszcze inna i biodra i brzuch a nogi i piersi super..
A poza tym te propozycje ubraniowe np garsonek są nie realne.. jeśli już dobierzemy, znajdziemy dla siebie tak dopasowane (nie mówię o obcisłych tylko dobrze leżących na nas) stroje to na bank nie będziemy mogły się w nich ruszyć.. a jak uda się ruszać w tym to musi to być większy rozmiar i już tak idealnie nie leży..
Ja pamiętam jak na maturę krawcowa szyła mi garsonkę bo chciałam mieć tak wreszcie ładnie układającą się marynarkę a nie worek.. jak stałam wyglądałam super.. gorzej było jak próbowałam gdzieś ręką ruszyć albo w tym usiąść..![]()