mamusia2008
mamusia Karolinki
no mam taka nadzieje zeby to trwalo wiecznieMamusia2008 to bardzo miłe jak mąż Ci robi takie prezenty bez okazji.. oby trwało to wiecznie![]()
Mój mąż nie zaryzykowałby zakupu tego typu prezentu choćby z powodu rozmiaru- one sobie nie są równe i przy takich gabarytach jednak lepiej przymierzyć.. Mnie cieszy jak mąż planuje prezent (jednak to dotyczy urodzin, imienin czy gwiazdki), wymyśla, wsłu****e się we mnie by podarować mi to co mnie ucieszy.. bo wyjście na zakupy i kupienie swojej żonie czegokolwiek co wpadnie w oko danego dnia to niestety pójście na łatwiznę..Do tego jak wiem, że mój mąż nie lubi wydawać na cięte kwiaty bo wg niego to marnotrawstwo pieniędzy itd a jednak przy każdym święcie tylko ja dostaje cięte róże (gdzie np moja mama od niego zawsze dostaje doniczkę) to także jest objaw tego, że o mnie myśli, robi coś dla mnie!!
moj maz tez nie lubie wydawac na zwykle kwiaty ktore za chwile wyladuja w koszu, wiec juz od 2ch lat kupuje mi kwiatki do domku w doniczkach , nie mam juz miesca na nie, za male mieszkanie mam

Ostatnia edycja: