Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aniu!
W piątym tygodniu nic jeszcze nie widać. Niekiedy lekarze nawet nie są pewni czy to napewno już jest ciąża. W każdym razie jedyne co możecie zobaczyć to pęcherzyk.
Ja maleńką istotkę zobaczyłam w 8 tyg., widziałam już pulsującą kropeczkę (serduszko).
Życzę miłych wrażeń.
Dzięki, ASIU, za informacje!! Dla mnie to pierwszy maluszek, więc jestem jeszcze całkiem zielona. Ale zaopatrzyłam sie w mądrą książeczkę, więc liznę trochę wiedzy w najbliższym czasie Szkoda, że nie zobaczę kruszynki w poniedziałek - ale zmuszę ginekologa, żeby pokozał mi chociaż ten pęcherzyk Mój malutki, kochany pęcherzyk We wtorek podzielę sie wrażeniami!
dziewczyny gratuluję wam bardzo!!!
tak chciałabym do was dołączyc gdyby się udało to termin miałabym na 14 czerwca
mam nadzieję że bociek nie zapomniał o mnie tym razem!
Oby Kamilko tym razem bociek tu nas przerzucił..ja miałabym termin na 18 czerwca..Jeszcze kilka dni i wszystko bedzie wiadomo
Pozdrawiam Was dziewczęta i życzę duuuzo zdrówka!!!!!!
Pamiętam Rusałko, jak obie pisałyśmy w "mamach grudniowych" Oby ten topik był dla nas szczęśliwy Ja nie wierzę, że tu zostanę, ale Tobie życzę tego z całego serca 3mam kciuki - musi Ci się udać
Naggus- tak bardzo bardzo bym chciała bym nam sie udało!!..na grudzień to my sobie popróbowalismy..teraz ruszyliśmy pełną parą ..wiec musi nam sie udac!!!!i obie tu sie przeniesiemy!..a czerwcóweczki czekają na nowe mamusie!bo im wiecej tym lepiej!
N Agga no ja wlasnie jestem z grodniowek... jak sie cofalam do poczatku watku grudniowego, to widzialam miedzy innymi Twoje wpisy Wspolczuje Ci bardzo, wiem jak bardzo chcialabys byc wsrod mam czerwcowych, lipcowych czy jakichkolwiek - ale wsrod mam Ale nie martw sie, w koncu sie uda !! Wierze w Ciebie i inne starajace sie laseczki
Pozdrawiam