reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Dzidzia czerwiec 2006

witam :D

tez mam wieczorme mdlosci heh :p wczoraj musialam uprzejmie zakonczyc wieczorna rozmowe telefoniczna, bo obiad zaczal mi niesmialo przypominac o sobie ;)

ogolne samopoczucie bardzo dobre :D chyba przez to slonce na dworze albo organizm sie powoli przyzwyczaja do sytuacji.

a brzuszka to juz troche widac :laugh:

reklama
cześć dziweczyny...powolutku zapełnia się czerwiec mamusiami ,ale i tak nas mało....
Agatko czekam na to obiecane zdjęcie...brzuszka...Baśka dołączaj się ...
Rusałko najszczersze gratulacje!!!!

no ..coś cicho tu w tym dziale..mało mamusiek czerwcowych..hmmm..
Olu ..-bardzo dziękuję;)ja też niedlugo wkleję swój brzuszek:)..ale to po wizysie u gin..kiedy mam isc, by zobaczyć dzidziusia juz?:)

Rusałko gratulacje!!! Ja poleciałam od razu ze 4 dni po terminie @ (musialam ze względu na leki) to nic nie było widać - powiedział że za 3-4 pewnie już by coś zobaczył i kazał przyjść za dwa tyg....mam wizyte na wtorek i nie moge sie juz doczekać!!!

Cicha powinna tu do nas dołaczyc sie;).bo juz wie, ze jest mamusia czerwcowa:)- Gdzie jesteś?:)
no..bo póki co mój dzidzius jest najmłodszy:):):):):)

Umówiłam sie juz z lekarzem, który chcialabym by prowadził moja ciazę- na 19.10..na g 20:)Ciekawe, czy coś będzie juz widział;)

Rusałko ja ide dzisiaj do gina na 18 ale nie moge się już doczekać....zobaczę swoją"Kruszynkę"...no może tylko malusi pęcherzyk ale na pewno juz coś będzie widać...
Rusałko spokojnie mozesz iść 20.10 już powinno być" ją - " go" widać...

Ja mam dzisiaj małe sensacje - ale tak jak dziewczyny nie ranne lecz wieczorne mdłości...A ty jak się czujesz? :)

jej..aż boję sie pisac, by nie zapeszyć- czuję się rewelacyjnie!!!..często siusiam..oj bardzo czesto:):), wcześnie chodz spać..a wstaję o 5:)..tak poza tym..piersi powiększone, ale już tak nie bola..sa tylko nadwrazliwe na dotyk:)

reklama
Rusałko a pracujesz?
Ja się czuję troszkę przerażona *- pomimo,że mam juz córcię i wiem co to jest poród i ciąża- ale teraz czuję się znacznie "gorzej" i te piersi !!Rosną,rosną...co to będzie za 7 m-cy? :)

Do góry