reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dzidzia czerwiec 2006

Witam Was kochane!
Serdeczne gratulacje dla nowo zafaslkowanych mamuś! ;D No i właśnie do Was mam pytanko... jak długo po owulacji zaczęły boleć Was piersi i kiedy zaczęłyście czuć pierwsze objawy ciąży?
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i życzę spokojnych, zdrowych 9 miesięcy! ;D

reklama
Tak pracuję Olu. Jeśli chodzi o moją ciaze..jestem dziwnie spokojna;):):)..pelna optymizmu:)..nie myślę o porodzie(choć potwornie boję sie szpitali ..igieł:)..słowo!bardzo mocno przeżywam to,z ę za tydz pewnie bede miała pobierana krew..-oj bede beczała:(..ale co tam:)
Dziś byłam z meżem na krótkim spacerku w czasie przerwy..i oglądaliśmy sobie wózeczki..łóżeczka..:)jej-piękniunie:)!!

Ines- opisalam Ci w wątku starajcych sie. Mi piersi urosły chyba tydz po owu ..moze nawet szybciej..i bolały brodawki....a dzień-dwa po owul czułam mocny ból prawego jajnika- az chodzić nie mogłam- bo promieniowało na nogę....potem doszło czeste siusiu:)..aa..no zero pryszczyka-śliczną cerę mam..nie tak jak zazwyczaj przed@ jakiś cudak mi wyskoczył:)..w dzień spodziewanej @(przyjełam mój najdluższy cykl w przeciągu pół roku)..ulało mi sie jedzenie-nagle:/

HEY DZIEWCZYNY,
no to ja sie niesmialo dopisze. Niesmialo gdyz nie chce zapeszyc bo wizyte mam dopiero w koncowce pazdzierniaka (niestety) i dopiero wtedy tak naprawde sie wszystkiego dowiem. Wlasciwie mialam poczekac z tym wpisem do tego momentu ale to jeszcze strasznie daleko no i w towarzystwie zawsze weselej.
OLA.K z tego co widze to idziemy leb w leb bo ja wlasnie dzis (wedlug wlasnych obliczen naturalnie) skonczylam 6 tydzien.
RUSALKO my chyba mamay bardzo podobne organizmy bo objawy i kolejnosc to mamy prawie takie same. I co do samopoczucia to u mnie tez prima i jedynie powiekszone i troszke wrazliwsze piersi utwierdzaja mnie w przekonaniu o odmiennym stanie (chodze wiec po kontach i macam sie co jakis czas dla pewnosci;-))
pozdrowienka dla wszystkich czerwcowek

Witajcie czewcowe mamusie.Jakos tak sie wzruszyłam,że powstał juz wątek czerwiec 2006,bo rok temu ja sie tu zapisywałam.Z całego serduszka życzę wam pomyślnego przejścia tego stanu cudownego oczekiwania!!!

P.S. Czerwiec to naprwadę super miesiąc na poród,następne też chcę tak urodzić :D

Miłe koleżanki,
Właśnie wróciłam od gina - zobaczyłam swoją Kruszynkę 14 mm !!!!Jaka słodycz...lekarz kazał przyjść ponownie za 3 tygodnie i wówczas zakładamy "książeczkę ciążową" i "walczymy...wyniki mam już zrobione i są w porządku - bardzo się cieszę. Mam unikać palaczy i fast foodów, można pić actimelki, zalecił zajadać Vibovit mama - taki sam skła jak materna ale tańszy....Jestem taka szczęśliwa. Cytologia też w porządku.Pozdrawiam mamuski czerwcowe... :laugh:

Olu-tak sie cieszę;)a jednocześnie nie mogę się doczekać kiedy ja zobaczę moje maleństwo:)..Czytam i myślę-jej-ja też mam kruszynkę w sobie:)i łzy same mi do oczu napływają;)-tak bardzo jestem szczesliwa:)!

Dziękuję Dawidowa:)-śliczny ten Twój mały bobasek:)-juz nie mogę sie swojego doczekac-jak będę tulić..bawic..przewijac..:)

dziewczyny-Wy tez zasypiacie 20-21??..o 18-19 juz leże w łóżku:) ::)..a 6-7 jestem rześka :)..najśmieszniejsze jest, ze udzieliło się to też mężowi..- razem zasypiamy i budzimy sie:):):)..a wczoraj o 19 mieliśmy odiwedziny niespodziewane- to trochę wstyd- mąż w bokserkach otwiera..ja na wpół przytomna w łózku śpie;):):)

OLA.K Tylko pozazdroscic widoku. Ja pewnie tez moglabym juz cos zobaczyc gdyby ta moja wizyta nie byla tak pozno;-((
RUSALKO u mnie sennosc juz sie nieco unormowala. Wczesniej bylo tragicznie i moglam spac od 22 do 9 rano i jeszcze zrobic sobie drzemke w dzien bo mnie scinalo. Przy czym scinalo doslownie bo zasypialam nad ksiazka albo w fotelu. Teraz jesli jestem spiaca w dzien to dlatego ze wlasciwie bardziej jestem zmeczona nocnym wstawaniem i klopotami z zasnieciem po takich wymuszonych pobudkach niz czysto teoretycznie rozumiana sennoscia. Ta dopada mnie jeszcze falami (15-16 i 22-23) ale ogolnie jest duzo lepiej. Tak naprawde zastanawiam sie nawet czy te moje testy i cala ciaza to nie jakies przywidzenie bo oprocz troche powiekszonych piersi wszystko sie unormowalo i czuje sie w miare normalnia. No moze jedynie nieco czesciej boli mnie glowa.

reklama
Cześć dziewczyny :)
Dzisiaj jest 19 dc. i mam straszliwe bóle... w krzyżu! ??? ??? Taki ból jak przy najgorszej @ :( Nie wiem co się dzieje. Na @ jeszcze na pewno nie czas... Owszem mam ostatnio krótsze cykle no ale minimum to 24 dni... Mam nadzieję że małpiszon nie przyjdzie jakoś bardzo wcześnie :( Martwię się co się dzieje... Czy któraś z Was miała kiedyś takie bóle? Wiecie może czym mogą być spowodowane?

Do góry