Weś No-Spę - jeśli nie ma przeciwskazań i skożystaj z ciepłej ( nie gorącej) kąpieli. Trzymaj się
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ines - ja tak miałam jak mi się fasolka zagnieżdżałaInes pisze:Cześć dziewczyny
Dzisiaj jest 19 dc. i mam straszliwe bóle... w krzyżu! ??? ??? Taki ból jak przy najgorszej @Nie wiem co się dzieje. Na @ jeszcze na pewno nie czas... Owszem mam ostatnio krótsze cykle no ale minimum to 24 dni... Mam nadzieję że małpiszon nie przyjdzie jakoś bardzo wcześnie
Martwię się co się dzieje... Czy któraś z Was miała kiedyś takie bóle? Wiecie może czym mogą być spowodowane?
Cicha, ja mam podobnie - niby test ok, objawy ok ale tak do końca ok poczuje sie jak gin potwierdzicicha pisze:HEY DZIEWCZYNY,
no to ja sie niesmialo dopisze. Niesmialo gdyz nie chce zapeszyc bo wizyte mam dopiero w koncowce pazdzierniaka (niestety) i dopiero wtedy tak naprawde sie wszystkiego dowiem. Wlasciwie mialam poczekac z tym wpisem do tego momentu ale to jeszcze strasznie daleko no i w towarzystwie zawsze weselej.
OLA.K z tego co widze to idziemy leb w leb bo ja wlasnie dzis (wedlug wlasnych obliczen naturalnie) skonczylam 6 tydzien.
RUSALKO my chyba mamay bardzo podobne organizmy bo objawy i kolejnosc to mamy prawie takie same. I co do samopoczucia to u mnie tez prima i jedynie powiekszone i troszke wrazliwsze piersi utwierdzaja mnie w przekonaniu o odmiennym stanie (chodze wiec po kontach i macam sie co jakis czas dla pewnosci;-))
pozdrowienka dla wszystkich czerwcowek