reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Dzidzia czerwiec 2006

:) Hej Ines ! Być może to ZNP - który występuje ok 5 dni przed @ . Ja , wolę w takich wypadkach poradzić się  lekarza - gdy nigdy wcześniej przed @ nie wystąpiły takie nasilone bóle ( jak pisałaś).
Weś No-Spę - jeśli nie ma przeciwskazań i skożystaj z ciepłej ( nie gorącej) kąpieli. Trzymaj się

reklama
Nadi-odpisałam Ci -spr wiadomosci;)
Ines- moze być tak jak mówi Nadi, bądz fasolka sie zagnieżdza, bo ja miałam taki dziwny ból prawego jajnika i promieniował na nogę. Tego Ci życze!
Niech nasze grono sie powieksza:)!!!

Ines, ja tez tak mialam! Przed normalnym terminem @ bolalo mnie podbrzusze i wszystko! i wlasnie tak troche inaczej niz jak mialam dostac @.......Troche to mnie bolalo nawet wczesniej niz 5 dni przed. Nie wiem czy to jest normalne, ale tak mialam. Teraz juz raczej nic nie boli......tylko piersi wciaz wrazliwe i duzo wieksze LOL :D

Ola K. Twoje malenstwo calkiem duze!!! Jak ja moje widzialam mniej wiecej w 5tygodniu to mialo 8,5 milimetra
nie moge sie doczekac, zeby zobaczyc jak teraz wyglada!!!
i to serduszko tak szybciutko bije.......naprawde sie wzruszylam jak je zobaczylam :laugh:

Ines pisze:
Cześć dziewczyny :)
Dzisiaj jest 19 dc. i mam straszliwe bóle... w krzyżu!  ??? ??? Taki ból jak przy najgorszej @ :( Nie wiem co się dzieje. Na @ jeszcze na pewno nie czas... Owszem mam ostatnio krótsze cykle no ale minimum to 24 dni... Mam nadzieję że małpiszon nie przyjdzie jakoś bardzo wcześnie :( Martwię się co się dzieje... Czy któraś z Was miała kiedyś takie bóle? Wiecie może czym mogą być spowodowane?
Ines - ja tak miałam jak mi się fasolka zagnieżdżała :) więcej napisałam wczoraj : https://www.babyboom.pl/forum2/index.php/topic,2381.0.html w wątku staramy sie

cicha pisze:
HEY DZIEWCZYNY,
no to ja sie niesmialo dopisze. Niesmialo gdyz nie chce zapeszyc bo wizyte mam dopiero w koncowce pazdzierniaka (niestety) i dopiero wtedy tak naprawde sie wszystkiego dowiem. Wlasciwie mialam poczekac z tym wpisem do tego momentu ale to jeszcze strasznie daleko no i w towarzystwie zawsze weselej.
OLA.K  z tego co widze to idziemy leb w leb bo ja wlasnie dzis (wedlug wlasnych obliczen naturalnie) skonczylam 6 tydzien.
RUSALKO  my chyba mamay bardzo podobne organizmy bo objawy i kolejnosc to mamy prawie takie same. I co do samopoczucia to u mnie tez prima i jedynie powiekszone i troszke wrazliwsze piersi utwierdzaja mnie w przekonaniu o odmiennym  stanie (chodze wiec po kontach i macam sie co jakis czas dla pewnosci;-))
pozdrowienka dla wszystkich czerwcowek
Cicha, ja mam podobnie - niby test ok, objawy ok ale tak do końca ok poczuje sie jak gin potwierdzi :)

Basiu, ja sie w pewnym momencie tak zestresowalam, ze drugi raz test zrobilam!!!!!!
ale i tak dopiero jak zobaczylam usg to tak na 100% uwierzylam w te ciaze :D

BASKA, no to sobie razem poczekamy;-)) Ja niestety jeszcze prawie 2 tygodnie. Na razie jest ok ale pewnie jak bedzie mi sie zblizal termin wizyty to dac znac o sobie strach.
A kiedy Ty masz wizyte?

AGATATJE ha, ha ja mam za soba dwa testy i bete a i tak z wykresikiem zaczekam do wizyty. W koncu rozne rzeczy sia zdarzaja.

Cicha, calkowicie cie rozumiem :D mozna w niezla paranoje popasc jak sie tak czeka!
dobrze ze teraz sa testy i usg i inne cuda to szybko mozna sie wszystkiego dowiedziec!
ale wiem ze czasem chcialoby sie jeszcze szybciej!

nie stresuj sie! obys jak najszybciej liczniczek zamiescila!!!!! :D

reklama
Ja mam wizyte już w najbliższy wtorek ale i tak czekanie na nią wydaje mi się wiecznością. Poleciałam co prawda do lekarza zaraz jak nie dostałam @ - gdzieś 4 dni po terminie ale lekarz nic nie widział - ale oczywiście uspokajał mnie że za wcześnie, że najszybciej za 3-4 dni by coś zobaczył i kazał przyjść za ok 2 tyg....Miałam wizyte na 20.10 ale przełożyłam chociaż na 18 - zawsze 2 dni czekania mniej. Też się boję - chciałam robić kolejny test ale moja sąsiadka - farmaceutka w aptece powiedziała kategorycznie że mam nie robić bo to strata kasy i że na pewno jest ok :) No i mam nadzieje że jest. Tak jak wy mam obawy ale tłumacze sobie, że jestem osobą "zdroworozsądkową" i staram się nie popadać w paranoję ;) Na moje marudzenie mąż twierdzi że na pewno jestem w ciąży ;)
Tłumacze sobie że różne rzeczy się zdarzają - ale w końcu zdarzają się niezależnie od tego czy będę o tym mysleć czy nie...Więc dziewczyny - nie martwić się , będzie dobrze, będzie jak ma być a po co się stresować....

Do góry