reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Dzidzia czerwiec 2006

Hej Ola.K raczej nie czekam na @ jak widać na suwaczku ;)
Do lekarza idę dziś na wizytę i dowiem sie dokładniej o termin bo już będzie lepiej widoczne moje maleńswo. Mam mnóstwo pytań do niego i pewnie szybko nie wyjdę. To móje pierwsze dziecko i muszę wiedzieć wiele ;) ;). Z moich obliczeń wychodzi że to ok 29 maj - 1 czerwiec. Więc zobaczymy w maju ;)
Pozdrawiam

reklama
A co tu tak pusciutko? gdzie sa mamy czerwcowe???
A baska to sie nie dopisuje do mam? bo widzialam ze wczoraj zobaczyla sliczne II kreseczki:)
Mam nadzieje ze szybko dopisza sie tu mamusie czerwcowe:)

Zamęczę go tym że mam bóle podbrzusza i dziś tak jakby wyrostek :-[. Nie mam mdłości ani specjalnych wybuchów hormonów. Chce mi się spaać. Mam "wycieki" bezbarwne ale są. Co mogę jeść a co nie. Czy moja praca będzie przeszkadzać w rowoju dzidzi itd....... pewnie jeszcze tego będzie. No i seks to mnie też bardzo ciekawi!

Witam wszystkie mamusie!!

Ja wiem od tygodnia, że zaliczam się do tego wspaniałego grona!! Jeszcze nie mogę uwierzyć!! Do lekarza idę w poniedziałek, a malucha spodziewam się gdzieś koło 6 czerwca! Jak ja doczekam do tego czasu?!?

Madziuja, mnie też trochę pobolewa brzuch - tak jakbym miała dostać okres - ale przyjaciółka, która juz ma trójkę slicznych maluchów powiedziala, że to normalne - tak więc jeśli się denerwujesz tak jak ja się denerwowałam, gdy mnie zabolało, to może Cie to trochę uspokoi  :)

Gratuluje wam wszystkim!!!

ANIA SORHA WITAJ
Nie uwierzysz,ale wg moich obliczeń to ja mam tez termin na 06-06-2006 ale data!!!!
A skąd jesteś? i jak się wogóle czujesz? Moze założymy wątek nasze malusie brzusie hihihi

Hej, hej OLA K.

Zobaczymy za jakiś czas, jak to z tymi naszymi datami będzie :) Jestem z Gliwic - od roku, wcześniej byłam z Krakowa, a skąd będę za rok to się okaże :) A Ty skąd jesteś? Ja to już nie mogę się doczekać, aż mój brzuszek przestanie być malusi a stanie się wielki, wielgachny :) Nie sądziłam, że kiedykolwiek będę się cieszyć, że przytyję :)

Widzę, że to już Twój drugi maluszek - dla mnie to pierwsze dziecko i jestem jeszcze całkiem zieloniutka. Ale cieszę się strasznie!! Jak tylko mój brzuszek zacznie wyglądać jak na brzuszek przystało, to sie pochwalę!

reklama
Ania sorha ja także mieszkałam w Krakowie ale teraz mieszkam w Elblągu..a co ciebie przegnało z Krakowa do Gliwic? Ja mam męża wojaka i dostał rozkaz a więc ja za nim tuptuptup...
:)

Do góry