wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
No ,no to wychodzi na to że nasi chłopcy grzeczni jak aniołki a dziewczyny rządzą

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

a sam kretyn osłonowo przy antybiotyku kazał Lakcid dawać (na bazie mleka krowiego) i mam małego muchomorka w domu. Biedak, swędzi go skóra strasznie, spać nie może a policzki ma jak przysłowiowa Maryna, znaczy czerwone

Nie wiem jak to zrobiłam ale już wiem, ze nigdy obcinaczek do rąk nie wezmę
Zrobiłam krzywdę własnemu dziecku, przez własną nieuwagę i głupotę.Opuszek zrobił się siny i bardzo krwawił. Adaś bardzo płakał a ja razemz nim, Odkaziłam i pojechałam z Nim na pogotowie do chirurga, żeby muto obejrzał. NA szczęście nie było aż tak żle jak myślałam i rana niebyła bardzo głeboka. Założyli opatrunek i podobno ma się szybko zagoić.Dzisiaj paluszek jest trochę czerwony ale Adaś już się bawi normalnie wniczym mu nie przeszkadza. Zuch chłopak z niego...
ja nie cierpię obcinać małej paznokci bo tak fika nogami i rękoma że boję się właśnie by jej nie skrzywdzić
dlatego też mąż zajmuje się tymi mniej przyjemnymi rzeczami jak paznokcie czy czyszczenie noska
Potem zaczął piszczeć i pluć a na koniec puscił siarczystego bąka!
wstydu sie najadłam
;-)
w domu wszystko go interesuje,za nic sam nie chce posiedziec tylko trzeba sie z nim bawic albo go nosić po domu,do jego ptaszków(mamy takie sztuczne gniazdko z gałązkach zawieszone na zegarze i mały je uwielbia:-) ),lampy,kalendarza w którym lubi przesuwac suwaczek dni itp.