reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

KingaP pisze:
Mam dziś wilczy apetyt, właśnie wciągnęłam zupę ogórkową - rodzice Rafała przywieźli mi. Miała być na 2 dni... A wciągnęłam ją całą siedząc przy kompie... :)

ładnie, ładnie...a potem będzie, że przez Karolinę jestem taaaaaaaaaka gruba ;)

Żartuję!!!

reklama
kurcze, mi się nawet obiadów od kilku dni nie chce robić!!! :( jedziemy na kanapkach, aż mi wstyd!!!
a mam ochotę na pieczrkową, ogórkową, na marchewkę z groszkiem, tylko że mi nie ma kto zrobić :(

Osinka - a my dziś wykończyliśmy pieczarkową ;D
Ale powiedziałam Piotrkowi, żeby w tym tygodniu stołował się w pracy bo ja chcę odpocząć od gotowania - mam już trochę dość...

osinka ja w niedziele mialam taka ochote na groszek z marchewka ze zrobilam tego tyleeeeeeeeeeeeeeee
bede jesc codziennie az mi nie zbrzydnie

pieczarkowa bym zrzarla i to tera

przez to, że nie było obiadu chodzę i węszę po szafkach, zżarłam jakiegoś batonika, orzeszki solone, których nie lubię, wyłuskane orzechy włoskie i poziomkową galaretkę w proszku ;D
jutro robię NORMALNY obiad!!! pieczarkową zupkę!

A ja dziś zrobiłam żurek ... - i w końcu wyszedł mi taki, jak zawsze chciałam - czyli prawie taki jak mojej babci :D Pychotka! Żurek i ruskie pierogi mogłaym jeść codziennie ;D

A na kolacyjkę zrobię kluseczki z serka homogenizowanego :D

a ja właśnie zajadam się plackami ziemniaczanymi z cukrem, popijam to wszystko zimnym mlekiem z lodówki i czuję się naprawdę bosko :D

reklama
Do góry