reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
A dziś rano Marcin wrócił z zakupów z ... Pepsi... !!! :D Ale obiecałam sobie, że wypiję najwyżej szklankę - ostatnio po tym jak pochłonęłam litr... jakoś dziwie się czułam. Tak to jest jak jest się zachłannym ;) ;) ;)

Pepsi nigdy nie piłam, za frytkami też nie przepadałam. A teraz aż mnie skręca. Ale Grześ się strasznie wkurza, a kobieta na stołówce w pracy ostatnio niezłego mi obciachu narobiła, jak poprosiłam o pepsi :) wyszłam na wyrodną matkę, i to w porze obiadowej, kiedy ludzi najwięcej ;D powiedziała, że mogę dostać co najwyżej wodę mineralną i to niegazowaną:)
ale i tak nie wytrzymałam i wypiłam te nieszczęsną lodowatą pepsi na przystanku autobusowym a dowody zbrodni ukryłam w śmietniku..okropność.

mi już pepsi się znudziła, a to chyba za sprawą zwiekszenia mojej wagi ;) wkurzyłam się jak stanęłam na wadze - teraz oszczędzam się jak mogę ;) tylko woda mineralna!!! :laugh:

u nas mineralna idzie zgrzewkami ;D ;D ;D - ja nie potrafię niczym innym się skutecznie napić, a ciągle chce mi się pić!!!
przestałam też trochę pić herbatę ze względu na żelazo - i wiecie, że pomogło!!!, żelazo skoczyło mi do niebotycznych jak dla mnie ilości!
ale szklankę coli ostatnio wypiłam z przyjemnością!

reklama
Do góry