Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzięki!!
tak mi się chciało tego mleka i bananów, że poczłapałam do sklepu teraz muszę ukryć skórki i kartonik po mleku, bo będę miała awanturę, że sama chodzę :laugh:
i ja podzielam Wasze zamiłowanie do mleczka - co rano zjadam miskę mleka "z płatkami" tzn. sypię tyle płatków, żeby na każdą łyżkę mleka przypadał ... jeden ;D ;D ;D, inaczej wydaje mi się za gęste ;D
w ogóle wypijam hektolitry płynów i niewiele z tego oddaję : też tak macie?
ja z kolei uwielbiam gęste płatki, a smak mleka... : a tak nie lubiłam na początku ciąży...
ja piję koszmarnie dużo - w dzień chodzę do WC normalnie, za to w nocy... z częstotliwością co 1,5 godziny! serio!
zawsze mam stałe pory na bank-o 1, między 3-4, po 5 nie powiem co mnie w nocy trafia...
ja raczej odwrotnie - w dzień biegam często bo brzuch mi się obniżył i mały jest tak nisko, że co się ruszy to czuję to na pęcherzu, a noc mogę przespać całą :laugh: