reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

Pisalam juz wczesniej ze mam mebelki! Zrobie fotki i pokaze ale zaznaczam ze bedzie niekompletnie bo niestety w przewijaku jedna czesc nie pasowala i musimy wymienic!

reklama
No i teraz mebelki(jak juz zaznaczalam niekompletne) Dzis mam nadzieje uda nam sie wymienic i zmontowac przewijak!!!
To ostatnie zdjecie bylo zrobione jeszcze w czasie montazowego balaganu w sobote!!!

Mebelki tez super - najbardziej podoba mi sie ta komoda - bo na podobna tylko ze w kolorze drewan ja sama choruje :))

Oj ja tez choruje na te mebelki z Ikei ale chyba musimy narazie kupic jakies tanie drewniane lozeczko a komode stara chce jakos upiekszyc dla synka ;)

Dzieki dziewczyny! Aneczko a te mebelki tak w porownaniu do innych to nie sa takie drogie! Ale pomysl z odnowieniem komody to tez super pomysl!!!

Wiem wiem Kreciku sa tansze niz innych firm ale u nas to lozeczko kosztuje 299zl. a ja musze kupic takie do 150-160zl bo bida u nas az piszczy ostatnio przez ta przeprowadzke.Rodzice sie tez przeprowadzaja wiec nie pomoga a tesciowa :mad: jest super mila i w ogole ale z kasa jakos sie nie pcha do pomagania chociaz wiem,ze moglaby pomoc ::) :mad: Ja tez jakos nie umiem prosic o pieniadze (moze to zle)

Aneczko ze starych mebli mozna cuda zrobić a przynajmniej będziesz dumna ze to Twój oryginalny projekt :) i nikt takiego nie bedzie miał :)

53789.birthdue.png
[/url]

u42406.png
[/url]

reklama
Mebelki bardzo ładne Krecik,rownoważą się z kolorową ścianą,fajowy efekt. Aneczka,można cuda zrobić ze starymi meblami,np je poprzecierać i nakleić takie fajne drewniane motylki albo słoneczka :)

Do góry