reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Leyna,no niestety nie kupiłam i teraz żałuję bo klocka na rękach dźwigam ale ma je moja koleżanka i jest bardzo zadowolona,podobno jest funkcjonalne i fajne w użytkowaniu,super jest ta opcja noszenia brzdąca przodem do swiata,mała siedzi sobie a koleżanka może zrobić sobie wszystko do czego potzreba 2 rąk;-)Olu mam pytanie. Pokazywałaś tu kiedyś nosidło Active Infant. Kupiłaś je może? A jeśli tak, to jak się sprawuje?

Leyna jesli mozna to ja ci tez polece nosidelko firmy RED CASTLE naprawde super sprawa.do tej pory jak latalam samolotem to Wiki byla rekach non stop wiec meczace bardzooooooooo
...no a teraz poprostu jest super Wikunie wkladam w nosidelko rece mam wolne ,jest zupelnie bezpieczniej no i moge robic co chce z rekami..Ja kupilam akurat to nosidelko na Allegro jakies 230 zl dokladnie nei pamietam..no ale widzialam ,ze sa juz nawet w sklepach..wiec polecam!!:-) rowniez mozna dzieciaczka nosic przodem jak i tylem jak tylko Nam sie podoba;-)

ale mozna kupic na allegro uzywane i duzo tansze nawet za 90zl widzialam :-) wiec poszukaj bo naprawde warto odciazyc troszke rece i kregoslup...w sklepie tez widzialam z firmy chicco troszke inne nosidelko ale tez bardzo fajne i tansze jakies 130zl..to fakt nie pomyslalam,zanim polecilam ,ze cena jest dosc wysoka:-(
Leyna ja kupilam to nosidełko Active Infant, fajne jest ale moja mała za nic nie chce w nim siedzieć
mozna powiedziec ze 100 zł wywalone w błoto.Nosidło leży sobie na szafie a mała siedzi jak królowa na rączkach
A wszystko przez to ze ona nie lubi byc noszona przodem do mnie tylko świat chce zwiedzać a w tym nosidełku niestety nie ma opcji noszenia dziecka "przodem do świata" Olu moze twoja kolezanka ma inne nosidełko???? sama juz nie wiem, chyba zdejmę dzis te nosidełko i zobacze czy da sie cos skombinowac i wsadzic małą na odwrót

Olu - jak obiecalam, dla ciebie wklejam zdjecie spiworka bawelnianego w ktorym spi Julka, na poczatku balam sie ze w raczki jej bedzie zimno, bo jak widzisz spiworek bez rekawow, ale wyszystko jest "okey" (mala znow dzis od rana powtarza to slowo w kolko, usmiac sie mozna...dzis az maz od drzwi sie wracal, bo powiedziala wlasnie jak wychodzil do pracy
he he).
Polecam
bo bardzo praktyczny, cieply i latwy w utrzymaniu, pozatym dzieki regulacji ramiaczek jest na dwa rozmiary. Jezeli w pokoju jest ciut chlodniej, zakladam jej po prostu cieplejsza pizamke i tyle.;-)
Asia_z my kupilismy babybjoern, do najtanszych nie nalezy, nosilam mala bardzo intensywnie na spacery i po domu do trzeciego miesiaca i nie wiem co bym bez niego zrobila (przodem so siebie). Potem obrocilam ja (bo jest taka opcja) i nawet jej sie podobalo gdyby nie fakt ze teraz jak wychodze na dwor to trzeba ja cieplo ubierac no i ja tez jestem opatulona, wiec ciezkie to wszystko a jej jest za goraco. Czasami uzywam po domu jak jest niespokojna a ja musze cos zrobic i od czasu do czasu na dwor jak nie jest za zimno. Popatrz i za tym na allegro, moze znajdziesz cos uzywanego taniej. Acha, nosidelko jest do 12 kg wiec jeszcze wiosna nam posluzy:-)
Polecam
Asia_z my kupilismy babybjoern, do najtanszych nie nalezy, nosilam mala bardzo intensywnie na spacery i po domu do trzeciego miesiaca i nie wiem co bym bez niego zrobila (przodem so siebie). Potem obrocilam ja (bo jest taka opcja) i nawet jej sie podobalo gdyby nie fakt ze teraz jak wychodze na dwor to trzeba ja cieplo ubierac no i ja tez jestem opatulona, wiec ciezkie to wszystko a jej jest za goraco. Czasami uzywam po domu jak jest niespokojna a ja musze cos zrobic i od czasu do czasu na dwor jak nie jest za zimno. Popatrz i za tym na allegro, moze znajdziesz cos uzywanego taniej. Acha, nosidelko jest do 12 kg wiec jeszcze wiosna nam posluzy:-)
już drugiego nosidełka nnie kupię:-)
znowu leżałoby pewnie na szafie, a teraz i tak trzeba małej sporo rzeczy kupić:
1.fotelik samochodowy bo z tego wyrosła
2.krzesełko do karmienia
3.nawilżacz powietrza bo ciągle w nosie ma sucho i budzi sie z płaczem:-(
a jeszcze chciałabym jej kupić bujawkę bo strasznie lubi jak się ją buja
kurcze trochę kaski pójdzie, chyba podszepnę coś babci bo przecież mikołaj niedługo będzie chodził

1.fotelik samochodowy bo z tego wyrosła

2.krzesełko do karmienia
3.nawilżacz powietrza bo ciągle w nosie ma sucho i budzi sie z płaczem:-(
a jeszcze chciałabym jej kupić bujawkę bo strasznie lubi jak się ją buja

kurcze trochę kaski pójdzie, chyba podszepnę coś babci bo przecież mikołaj niedługo będzie chodził

reklama
Leyna,my kupiliśmy to nosidełko-można w nim nosić dzidzię przodem ale...nasza Niunia niezbyt chętnie chce w nim siedzieć...Jakoś za głęboko wpada i jest jest chyba nie wygodnie-może jak podrośnie to się sprawdzi...A na razie kupiliśmy takie zwyklejsze nosidełko firmy WOMAR-jest mniejsze i nie ma tylu f-cji(można tylko nosić dzidzię przode lub tyłem do siebie ale w tym siedzi Młoda chętnie...(..:: W O M A R ::..