reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

Wiem, jak czasami patrzylam na ceny, to mi sie w glowie krecilo;-) Teraz stoja sobie grzecznie u malego pod lozeczkiem i czekaja az przyjdzie na nie pora:tak:

reklama
Olu mam pytanie. Pokazywałaś tu kiedyś nosidło Active Infant. Kupiłaś je może? A jeśli tak, to jak się sprawuje?
Leyna,no niestety nie kupiłam i teraz żałuję bo klocka na rękach dźwigam ale ma je moja koleżanka i jest bardzo zadowolona,podobno jest funkcjonalne i fajne w użytkowaniu,super jest ta opcja noszenia brzdąca przodem do swiata,mała siedzi sobie a koleżanka może zrobić sobie wszystko do czego potzreba 2 rąk;-) :tak:

Leyna jesli mozna to ja ci tez polece nosidelko firmy RED CASTLE naprawde super sprawa.do tej pory jak latalam samolotem to Wiki byla rekach non stop wiec meczace bardzooooooooo:dry: ...no a teraz poprostu jest super Wikunie wkladam w nosidelko rece mam wolne ,jest zupelnie bezpieczniej no i moge robic co chce z rekami..Ja kupilam akurat to nosidelko na Allegro jakies 230 zl dokladnie nei pamietam..no ale widzialam ,ze sa juz nawet w sklepach..wiec polecam!!:-) rowniez mozna dzieciaczka nosic przodem jak i tylem jak tylko Nam sie podoba;-)

ale mozna kupic na allegro uzywane i duzo tansze nawet za 90zl widzialam :-) wiec poszukaj bo naprawde warto odciazyc troszke rece i kregoslup...w sklepie tez widzialam z firmy chicco troszke inne nosidelko ale tez bardzo fajne i tansze jakies 130zl..to fakt nie pomyslalam,zanim polecilam ,ze cena jest dosc wysoka:-(

Leyna ja kupilam to nosidełko Active Infant, fajne jest ale moja mała za nic nie chce w nim siedzieć:no:mozna powiedziec ze 100 zł wywalone w błoto.Nosidło leży sobie na szafie a mała siedzi jak królowa na rączkach:happy:A wszystko przez to ze ona nie lubi byc noszona przodem do mnie tylko świat chce zwiedzać a w tym nosidełku niestety nie ma opcji noszenia dziecka "przodem do świata" Olu moze twoja kolezanka ma inne nosidełko???? sama juz nie wiem, chyba zdejmę dzis te nosidełko i zobacze czy da sie cos skombinowac i wsadzic małą na odwrót:laugh2::confused:

Olu - jak obiecalam, dla ciebie wklejam zdjecie spiworka bawelnianego w ktorym spi Julka, na poczatku balam sie ze w raczki jej bedzie zimno, bo jak widzisz spiworek bez rekawow, ale wyszystko jest "okey" (mala znow dzis od rana powtarza to slowo w kolko, usmiac sie mozna...dzis az maz od drzwi sie wracal, bo powiedziala wlasnie jak wychodzil do pracy:) he he).

Polecam:) bo bardzo praktyczny, cieply i latwy w utrzymaniu, pozatym dzieki regulacji ramiaczek jest na dwa rozmiary. Jezeli w pokoju jest ciut chlodniej, zakladam jej po prostu cieplejsza pizamke i tyle.;-)

Asia_z my kupilismy babybjoern, do najtanszych nie nalezy, nosilam mala bardzo intensywnie na spacery i po domu do trzeciego miesiaca i nie wiem co bym bez niego zrobila (przodem so siebie). Potem obrocilam ja (bo jest taka opcja) i nawet jej sie podobalo gdyby nie fakt ze teraz jak wychodze na dwor to trzeba ja cieplo ubierac no i ja tez jestem opatulona, wiec ciezkie to wszystko a jej jest za goraco. Czasami uzywam po domu jak jest niespokojna a ja musze cos zrobic i od czasu do czasu na dwor jak nie jest za zimno. Popatrz i za tym na allegro, moze znajdziesz cos uzywanego taniej. Acha, nosidelko jest do 12 kg wiec jeszcze wiosna nam posluzy:-)

już drugiego nosidełka nnie kupię:-):-D:laugh2:znowu leżałoby pewnie na szafie, a teraz i tak trzeba małej sporo rzeczy kupić:
1.fotelik samochodowy bo z tego wyrosła:laugh2:
2.krzesełko do karmienia
3.nawilżacz powietrza bo ciągle w nosie ma sucho i budzi sie z płaczem:-(
a jeszcze chciałabym jej kupić bujawkę bo strasznie lubi jak się ją buja:happy:

kurcze trochę kaski pójdzie, chyba podszepnę coś babci bo przecież mikołaj niedługo będzie chodził:laugh2::-D

reklama
Leyna,my kupiliśmy to nosidełko-można w nim nosić dzidzię przodem ale...nasza Niunia niezbyt chętnie chce w nim siedzieć...Jakoś za głęboko wpada i jest jest chyba nie wygodnie-może jak podrośnie to się sprawdzi...A na razie kupiliśmy takie zwyklejsze nosidełko firmy WOMAR-jest mniejsze i nie ma tylu f-cji(można tylko nosić dzidzię przode lub tyłem do siebie ale w tym siedzi Młoda chętnie...(..:: W O M A R ::..

Do góry