reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam wieczorową porą:-):-)U nas jak zwykle sobota cała zajęta:-D:-D
Kuba w polskiej szkole,potem do centrum na zakupki a potem na urodziny Kuba jechał,więc się wyszalał:tak:

PAULA-no to fajnie to sobie wymyśliłaś:-D:-D:-Ddobry sposób:tak::tak:
Mój Kuba też był w szpitalu i miał rotawirusa jak miał 9 miesięcy:tak:Mam nadzieję że już lepiej:tak:napisz potem jak się czuje Igorek:tak:
Ja Kubę urodziłam jak miałam 24 a Dawidka 29:-)

MALAULKA-no to miałaś wycieczkę dzisiaj :-D:-D
MONIA-a te kosmetyki Vichy są godne polecenia???Bo ja bym sobie kupiła taki krem na zaskórniaki i wypryski,ale nie wiem czy są dobre:baffled::baffled:
ASIULKA-mój Dawid też zawsze włazi tam gdzie nie powinien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:oj uwielbia się wspinać i denerwować mamę:-D:-D
ASIK-wiesz co nasz Kuba ,też długo się przyzwyczajał do basenu.Jemu to nawet na początku woda przeszkadzała na buzki,co chwilę kazał sobie wycierać:-D:-D:-Dchodzimy z niim juz ponad rok i dopiero teraz zaczął nurkować:szok:

Dziewczyny napiszcie mi proszę co czytacie swoim starszym dzieciom??Bo ja jak pojadę teraz to bym nakupowała trochę książek:tak:

reklama
nadrabiam....
Asik z tym uczuleniem na tanie kosmetyki to się uśmiałam......:-D
Chociaż ostatnio mama kopiła mi z avonu peeling do twarzy.....jejku myslałam , ze skórę przepala.......no ale blondi sobie myśle, ze jak głęboko oczyszczający to tak musi byc i działa:szok: jak zmyłam to twarz jak świnka Pigi miałam:crazy:
Dzwonię do mamay ona go testowała ale wszystko oki u niej.....czyli uu mnie tez jest tak ze moja skóra iście książęca ;-)

Doris u mnie moja mnie rozwala ciagle jesc woła :szok: żarłok się zrobiła ze hej.ja to juz kompletnie buzią ruszać nie mogę :-D Dziś wstała 6:20 obudziła Wiki ta jej i sobie kanapke zrobiła a ja spałam :zawstydzona/y: no nie tak do konca bo trochę coś tam mi do ucha wlatywało i wylatywało;-)
No ale to dobrze....bo moja psipasióła ma roczną córunię i ta to niejadek........karmi się ją koszmarnie......i zaraz odruch wymiotny:baffled:

No to my w drujgiej ciązy tak samo coś:sorry2:kg......

Twój na nocki pracuje cały czas?????:szok: mój w systemie czyli tydz. nocki, tydz. ranki i popołudniówki...teraz miała nocki....koszmar jak rano spał Tati ciagle właziła do pokoju i go całowała:-D albo obie z Wiki tak głośno były ze ja nie wiem jak on spał ja bym oszalała:sorry2:

Ja nigdy jakoś zacięcia do farbowania nie miałam.......2 razy do roku chodzę na pasemka......pokazałabyś swoją fotkę to ocenimy te Twoje włosy;-)

Już trzeba przeciwzmarszczowe kremy????????/:szok: a czemu wczesniej? tzn kiedy?
Wydaje Ci się ze byś tipsy połamała......można przeciez mieć krótkie:tak:
ale ja dam moim teraz odpocząc pazurką chyba......
To super urlopu Wam życzę.......ale macie czadowo oj te nasze góry.....:tak:

Piwonia. u nas tez teraz ferie;-)

Monia ja lubię leegancki style.ale jak wpadam po imprezie do domu..to w sekunde w dresie jestem:-D
Szkoda ze sukienka nie kupiona..ale masz rację jak ma być dostawa to moze warto poczekać:dry:
A z Vichy jaki konkretnie używasz krem? i jaka cene pewnie drogi bardzo nie?:-(

Asiulka kurczę teraz u Was choróbsko..no to zdrówka dla Maćka..moze do poniedziałku minie :baffled: trzymam kciuki:sorry2:
No to Emil dobry jest kaskader..cos jak moja Tatianka ( w sumie ona Emilka ma na drugie....:-D)Dobrze ze na strachu się tylko skonczyło...:dry:
No ja mam maj tak obłozony wydatkami ze hej.......komunia chrzesniaka ( jak juz wspomniałam) wycieczka Wiki na zielone przedszkole ( 3-4 dni) , urodziny 2 Tatianki, wesele mkolezanki......:sorry2:
A jaką bakterię miałaś??//:szok:

Igorek lepiej.......dostał kroplówkę........została z bratową.......:-(

Dobra mąż wrócił mykam resztę dokonczę jutro...ze 2 posty mi zostałay
DOBRANOC

ASIK...plan jest realizowany mam nadzieje ze wytrwam:-),no w sumie rodzinka mnie nie widzi,zobacza mnie po roku (haha) zawsze krotkie wlosy,a tu niespodzianka bo juz urosly do ramoin:-p.
DORIS...VICHY to kosmetyki dostepne tylko w aptece,nie sa tanie ale tak jak dla mojej cery gdzie ciagle mialam problemy sa naprawde ok,wiesz najlepiej jest porozmawiac z pania w aptece i ona ci doradzi,a jak nie chcesz kupowac odrazu kremu popros o probki i sobie wyprobuj,ja tez z tej samej firmy uzywam podkladu fantastyczny jest, fajnie sie rozprowadza i skora jest taka swieza.
ASIULKA...to i tak mialas dobrze ze maz byl raz na miesiac,u nas przez poltora roku byl w domu dwa razy,teraz jak niby jestesmy razem to musial wyjechac,ale mysle ze ten tydzien to juz ostatni taki.Najgorsze jest to ze kurcze nie mam tu nikogo z rodzinki ja sama i dziewczyny,jakos trudno mi do tego przywyknac.
:-):-):-):-):-):-):-):-) Milej nocki zycze!

Paula...ja uzywam Vichy Oligo do skory normalnej i mieszanej jak ja go kupowalam kosztowal 63,45 cena nie jest najnizsza ale te kremy sa bardzo wydajne i na dlugo starczaja,ten krem jest i na noc i na dzien tak wiec odpada mi kupowanie drugiego pojemniczka.Ta firma ma tez duzy wybor w kremach korygujacych,wygladzajacych dobierasz sobie do odpowiedniego wieku:-).

Witam niedzielnie!!

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jestem wściekła, bo właśnie odpisałam na wczorajsze posty i coś się w komputerze wyłączyło i wszystko wcięło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas piękna zima:tak: Śniegu nasypało i sypie cały czas:szok:
Niestety nie ma mrozu więc zbyt długo się to nieutrzyma:-( ale mam nadzieję, że na zimowy spacer zdążymy się przejść:tak::tak:

doris mój Kuba uwielbia baśnie braci Grimm (nie pamiętam dokładnie pisowni nazwiska:zawstydzona/y:), a poza tym bajki o Franklinie, Kubusiu Puchatku a czasem odpali mu żeby czytać o planetach, dinozaurach, budowie samolotu albo mały atlas świata :szok::-D

Paula ja o kosmetykach Avonu i Oriflame mogę sobie pomarzyć, bo po ich zastosowaniu mam takie uczulenie, że wyglądam jak wyciągnięta z wrzątku:szok::szok::szok: Też stosowałam Vich do cery z niedoskonałościami to się chyba nazywało i byłam bardzo zadowolona:tak: Zgadzam się z monią, że kosmetyki te choć nietanie to jednak są bardzo wydajne:tak: Potem wyczytałam, że po 30 należy zacząć stosować kosmetyki przeciwzmarszczkowe no i niestety nadszedł mój czas:zawstydzona/y::zawstydzona/y: więc stosuję Ziaja Sopot Spa ale nie jestem do końca zadowolona, bo znów mi jakieś grudy na twarzy wyskakują:wściekła/y::wściekła/y:
Zazdroszczę ci, że Tati tak pięknie ja, bo mój młodszy potwór ogłosił chyba jakiś strajk głodowy i pokarm przyjmuje tylko w płynach:szok:;-):-D

asiulka a skąd takie dziadostwo u ciebie???:szok::szok:

monia cały czas gorąco kibicuję twojemu "szatańskiemu planowi":-D:-D:-D:-D:-D

P

A ja miałam takiego dziada o nazwie Heligobacter Pyroli ...czy cóś w tym stylu,on powoduje wysuszanie błony śluzowej żołądka a nie leczony wrzody.Muszę lecieć do lekarza w poniedziałek jak mi czasu wystarczy po skierowanie na badanie,a później po leki.Tylko że one są strasznie drogie 21 tabletek ponad 80złotych kosztowało,a trzeba dwa opakowania zeżreć żeby to dziadostwo ustąpiło.:szok:
tez tą bakterie miałam i rzeczywiscie leczenie dosć drogie,tyle,że ja mam oprocz tego wrzody i liczne nadżerki na żołądku i dwunastnicy i cały czas musze przyjmować leki,bo inaczej mnie strasznie skręca z bólu

Witam niedzielnie............tak lecicie z postami zenie wiem czy dam radę nadrabiać:-D
Mój pojechał na mecz........zabrał Wiki to ja zaraz do kompa bo tak by zaraz krzyczała ze ja bez neta życ nie mogę.........
a taki widok dzis u mnie z okna z góry.............

no ale nadrabiam dalej...........

Asik wąski w ramionach? :dry: a nie ma innych ćwiczeń.........
Pytałaś o inne fora........no przygoda moja się zaczęła na e-mamie.......jak byłam w ciąży poznałam u gina dziewczynę z którą się zakolegowałam no i ona dała mi stronkę na forum gdzie były mamusie dzieciaczków z maja 2007:sorry2:Tam byłam kilka miesięcy, po czym na forum się zaczęły dziać różne dziwne rzeczy.......atmosfera się zrobiła gęsta strasznie i dużo dziewczyn dało sobie luz z pisaniem...........min i ja.........:baffled:Tak to jest niestety dużo dziewczyn , dużo poglądów i to sprzecznych i kłótnie były:dry: Mi forum po to by się wyluzować, pogadać z fajnymi babkami a nie cedzić każde słow i bać się ze będzie zle zrozumiane.:wściekła/y: Teraz juz kilka miesięcy jestem na forum gdzie mamy naprawdę super atmosferę........znamy się już dobrze, nawet kilka dziewczyn poznałam osobiście ( mimo iż dzieli nas pół Polski) To tez mamuśki z maja 2007.........no a teraz znazłam to forum i mam juz dwa:-) na kazde dziecko jedno:-D:-D:-D

Doris wstyd się przyznac ale ostatnio nic Wiki nie czytam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Tati nam nie daje.......i nie ma mowy, zebym ja z Wiki w jednym pokoju ona z tatą w drugim:angry: ona musi być tam gdzie sa wszyscy........oststania próba czytania skonczyła się na podartej kartce z baśni :-(
Generalnie jak coś to jakies fajne baśnie bym polecała:tak:alebo kasiążki o zwierzętach.......:blink:

Monia to trzynmaj się i niech rodzinka padnie z wrażenia!!!!!!!! eeee to Ty masz motywację:-)
Monia dzięki w aptece popytam faktycznie moze.......teraz ten co miałam krem jest taka konsystencjia musu dlatego tak mi się podobał , bo normalnie to ja nie lubię się kremować:dry:taka tłusta się czuje a po tym taka świeżość
ooooooo tyle o kosmetykach gadamy coś mi się wydaje ze nowy temacik by się zdał hi hi:-D
Kurcze tyle sama w domu bez męża.........nie dałaby rady.........podziwiam:szok:

Asiulka czyli jednak coraz gorzej.......u to mykaj jutro do pediatry zeby na oskrzela nie poszło.......:no:
taki podpis fajniejszy......niz wdrożony czy początkujacy..........:tak:
Ugrzałaś męzusia??????????

Piwonia Asiulka współczuje tego cholerstwa w brzuchu:-(a skąd to się bierze?

Asik to ja mam jeszcze czas na przeciwzmarszczkowe kremy;-):-):-):-) bo ja chyba jak narazie usłyszałam to najmłodsza jestem:tak: bo miałam 22 lata jak urodziłam Wiktorię:-D

reklama
Witajcie dziewczyny,w pochmurny niedzielny dzien!!:-(
Moja Karolina lezy boli ja strasznie brzuch nic nie chce jesc,teraz dopiero wypila kubek mietowej herbaty,moje gardlo potrzebuje strazaka takie czerwone i bolace:szok:.
Ugotowalam obiad,i powiem wam ze chodze dzis w szlafroku nawet mi sie ubierac nie chce,takiego mam lenia,Kinga i patrycja tak rozrabiaja ze nie moge nad nimi zapanowac bawia sie w zorro a sofy to sa ich konie:-).
Paula...ale macie piekna zime:szok:nic tylko balwana lepic:-).Ja wczesniej nie zapisywalam sie na zadne forum,ale duzo czytalam jako gosc i czasem sie zastanawialam po co ci ludzie pisza jak sie tak kluca,rozne tematy poruszaly a jakie klotnie:szok: i przyznam ze u nas atmosfera przyjemna i milo tak sobie popisac,podzielic sie jakimis nowinkami:-):-):-).
Doris...u mnie dziewczyny tez lubia basnie,ale teraz to czytamy ksiazki pozyczane w szkolnej bibliotece angielskie a pod spodem tlumaczone na polski,dwie korzysci bo po polsku czytaja i angielskiego cos lykna.
Paula...cos mi sie zdaje ze jestesmy w podobnym wieku,ja Karoline urodzilam jak mialam 20 lat;-).
Piwonia...rany nie zazdroszcze ci takiego bolu,ja mam kamyczka na woreczku zolciowym,narazie mam spokoj nie boli ale jak mialam atak to po scianach chodzilam:szok::szok::szok:.
Asiulka...oj wyobrazam sobie twojego m,ja tez bym pewnie wsciekla byla,ale ty napewno jestes wspaniala zoneczka i mezusia wygrzalas:-):-):-):-):-):-).
Kukne do was pozniej...buziaki;-)

Do góry