doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Witam wieczorową porą:-):-)U nas jak zwykle sobota cała zajęta

Kuba w polskiej szkole,potem do centrum na zakupki a potem na urodziny Kuba jechał,więc się wyszalał
PAULA-no to fajnie to sobie wymyśliłaś

dobry sposób

Mój Kuba też był w szpitalu i miał rotawirusa jak miał 9 miesięcy
Mam nadzieję że już lepiej
napisz potem jak się czuje Igorek
Ja Kubę urodziłam jak miałam 24 a Dawidka 29:-)
MALAULKA-no to miałaś wycieczkę dzisiaj

MONIA-a te kosmetyki Vichy są godne polecenia???Bo ja bym sobie kupiła taki krem na zaskórniaki i wypryski,ale nie wiem czy są dobre

ASIULKA-mój Dawid też zawsze włazi tam gdzie nie powinien

oj uwielbia się wspinać i denerwować mamę

ASIK-wiesz co nasz Kuba ,też długo się przyzwyczajał do basenu.Jemu to nawet na początku woda przeszkadzała na buzki,co chwilę kazał sobie wycierać

chodzimy z niim juz ponad rok i dopiero teraz zaczął nurkować
Dziewczyny napiszcie mi proszę co czytacie swoim starszym dzieciom??Bo ja jak pojadę teraz to bym nakupowała trochę książek

Kuba w polskiej szkole,potem do centrum na zakupki a potem na urodziny Kuba jechał,więc się wyszalał

PAULA-no to fajnie to sobie wymyśliłaś

Mój Kuba też był w szpitalu i miał rotawirusa jak miał 9 miesięcy

Ja Kubę urodziłam jak miałam 24 a Dawidka 29:-)
MALAULKA-no to miałaś wycieczkę dzisiaj

MONIA-a te kosmetyki Vichy są godne polecenia???Bo ja bym sobie kupiła taki krem na zaskórniaki i wypryski,ale nie wiem czy są dobre

ASIULKA-mój Dawid też zawsze włazi tam gdzie nie powinien

ASIK-wiesz co nasz Kuba ,też długo się przyzwyczajał do basenu.Jemu to nawet na początku woda przeszkadzała na buzki,co chwilę kazał sobie wycierać

Dziewczyny napiszcie mi proszę co czytacie swoim starszym dzieciom??Bo ja jak pojadę teraz to bym nakupowała trochę książek