Paula 13
mama Wiki i Tati
Witam
Byłam z Wiki na podwórku bałwana lepić:-) a bidulka Tati z tatą w oknie.......jutro na kontrolę mykamy to nie chciałam ją jeszcze po podwórku ciągać
Igorek lepiej niby w kupie tej bakterii juz nie ma........ale mają mu jutro prześwietlenie robić bo podejrzewają coś tam.........oby nie zapalnie płuc
Pytanko: czy któres z Waszych pociech miało lub ma skazę białkową?
Brat coś mówił, ze dr dała mu lakcid na te biegunki on ma skazę a niby w tym leku jest mleko i dlatego nic mu nie przechodziło no i w szpitalu dali inny leki ( dali
powiedzieli ze nie mają i kazali do apteki z receptą zapitalać).........
a i czy przy skazie nie można dziecku bananów jeść???
Monia jak Karolcia? ból brzucha minął???
Byłam z Wiki na podwórku bałwana lepić:-) a bidulka Tati z tatą w oknie.......jutro na kontrolę mykamy to nie chciałam ją jeszcze po podwórku ciągać

Igorek lepiej niby w kupie tej bakterii juz nie ma........ale mają mu jutro prześwietlenie robić bo podejrzewają coś tam.........oby nie zapalnie płuc

Pytanko: czy któres z Waszych pociech miało lub ma skazę białkową?
Brat coś mówił, ze dr dała mu lakcid na te biegunki on ma skazę a niby w tym leku jest mleko i dlatego nic mu nie przechodziło no i w szpitalu dali inny leki ( dali
powiedzieli ze nie mają i kazali do apteki z receptą zapitalać).........a i czy przy skazie nie można dziecku bananów jeść???
Monia jak Karolcia? ból brzucha minął???

ale banany??? Choć muszę powiedzieć, że jak czasami zdarzy mu się zjeść dwa lub trzy banany to faktycznie go wtedy wysypuje więc może coś w tym jest:-(

bo niektórych wyrazów poprostu nie znam i nie wiem jak sie czyta