Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My w zeszłym roku dostawialiśmy pięterko.......bo na dole dwa pokoje a wiadomo dziewczyny coraz starsze.......no i mi się strasznie sypialnia marzyła ( mam dosyć ciągłego rozkładania i składnia łózka)To masz w domu mały remoncik i pewnie niezłe w związku z tym zamieszanie f[/IMG]

no chyba ze się
trafi......i polepsza nam się warunki...........bo teraz z jednej pensji krucho
a jakies plany macie? bo wreszcie mam na cały etat w domu
oj zeby mi się czasem 3 dziewuszka nie trafiła jak się tak na Twoją kruszynke zapatrzę

pisz nam szybko co się działo? i czy juz wszystko oki? doczytałam juz ze wszystko dobrze......uffffff
chętnie zobaczę.......

a są plany ze bedzie pracował znowu na miejscu?
kurcze z ta praca to jest tak ze caly czas robil tu na miejscu,a jakies dwa mieciace temu wywalil go do szkocji i tak ciagle mowi ze jeszcze tylko tydzien a tu sie ciagnie nie jeden,mam nadzieje ze juz niedlugo wruci. Angielskiego jestem zmuszona sie uczyc bo kiepsko tak sie dogadywac z brakami,ale jak nie musialam to sila by mnie nie zaciagli tez mi sie nie chcialo i odkladalam na pozniej,tak wiec sie nie przejmoj przyjdzie taki czas ze bedziesz miala ochote na wiedze:-):-)

ale bede mieć wesoło dziewczyny jw domu z całą trójką............dziewczyny jak u was idzie nauka bo unas z czytaniem nie najlepiej

jej syropy i zobaczymy co dalej........
Składa sobie sylaby i jakos idzie choć czasem sobie zmyśla
Pani w przedszkolu powiedziła zeby codzinnie czytały dzieciaki......choć krótki tekscik a wtedy sie szybko wprawią