Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak,to ona przy wizycie badajac mnie uslyszala szmer w sercu i kazala z tym do internisty iść,a internista wypisał odpowiednie skierowaniePIWONIA-a to Cie ginekolog skierował do kardiologa??bo nie zrozumiałam
No i kwiecien faktycznie długi termin:--(
PAULA-a co z Tobą?/wszystko ok???

.

oni tutaj mają luzackie podejście do wszystkiego

normalnie myślałam ,że padnę jak kobietka 4 razy zmywała na tablicy wyraz i go poprawiała aż wkońcu zajrzała w słownik jak się to pisze

tak byłam,bardzo niesympatyczna kobieta wiecej razy do niej nie pójdę,chcialamżeby zrobiła mi usg bo dziwnie sie czułam,no na szczęście po moim biadoleniu zrobiła,ale nie dała mi wydruku,na szczęście z dzidziusiem jest wszystko w porzadku ma 43 mm i ciąż jest o tydzień w sumie starsza niz by sie wydawało na poczatku,we wtorek idę do swojej lekarkiPIWONIA-A byłaś w końcu u tego drugiego ginekologa??i co on powiedział???
ja też w ciąży raz trafiłam na wredną doktor ginekolog

Pojechaliśmy po Wiktorię bo po południu Tati czuła się dobrze.....ale tam wieczorem miała 39, 4 o C :-( zbiliśmy i w niedzielę była w miarę oki bez gorączki.......choc brak apetytu u Tati zdradzał ze cos nie tak jest :-? wypiła tylko 2 czy 3 razy mleko w sumie.......dzis juz tez nic nie chciała tylko pić........i po piciu wodą zwymiotowała :-(