reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

z:rofl2::rofl2: teraz znowu ma faze siedzenia pod drzwiami,chyba mu się spodobały nowe drzwi i pilnuje żeby mu ich nikt nie wyniósł.:-D:-D
Ale się uśmiałam z tego:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A ile Ci Emilek śpi w dzień?więcej niż jeden raz???
Zdrówka dla Emilka:tak::tak:

MONIA-NO dzieci są nie zastąpione,moja znajoma z synem do lekarza nawet chodzi i jej tłumaczy:-D:-Da przyjechał tutaj to nic nie umiał,jednak szkoła dużo daje ,to wkońu jest 6 godzin dziennie.
Gratulcje dla córci,jako tłumaczki:-D:-D

ASIK=ja już w piątek rano lecę:-):-)hurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaa:tak::tak:Oj żebuś wiedziała,że Anglia zamrła przez to,ale wiecie co nie widziałam żeby chociaż jeden pług czy piaskarka tu jeżdziła:baffled::baffled:może oni czegoś takiego tutaj nie mają:-D:-D:-Dalbo nie wiedzą co to jest:-D:-D:-D
Ciekawe czy Kuba jutro do szkoły pójdzie???:baffled:

ASIULKA-oj to przeżyłaś kochana:-:)-:)-:)-(
PIWONIA=-Ty też się pewnie starchu najadłaś jak dowiedziałaś się ,że to sepsa,tymbardziej że trąbią o tym wszędzie że jest niebezpieczna:-(

Oj te choróbska czemu one sobie nie pójdą w pi....u:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

PAULA,MALAULKA,ALICJA23,BODZIO=A CO TAM U WAS???

Ostatnia edycja:
reklama
Witam a znowu dziś baardzo zajęta bylam, noi dopiero teraz chwilka przed kompem:tak:, dzieciaczki już spią, martwię się o Karolinkę bo dziś rano jęczała że ją boli gardło a po południu była na urodzinach i się przyznala ze były...lody:szok: no a ona oczywiście nie umiała odmówić, dałam jej nurofen na noc i zobaczymy co będzie jutro, mam nadzieję, że nic się nie rozwinie:tak:
U nas też dziś rano było biało ale po południu już było na + i topniał snieg:tak:
Monia - super masz córę-pomocnicę
Doris- dzięki za pamięć;-) a co do wylotu to nie obawiasz się??bo caly czas trąbią zeAnglia sparaliżowana, loty odwołanę lub opóznione-trzymam jednak kciuki żeby było ok:tak:
Piwonia to musiałaś przeżyć taką chorobę swojego dziecka:no:

Zdrówka dla chorowitków:tak::tak:

witam dzisiaj spóźniona,bo u doktorka byłam
ja każdą chorobę swoich dzieci bardzo przeżywam bo obie maja astmę i non stop chorują

Witam się z ranka:-):-)
PIWONIA-I co lekarz powiedział???No i możemy sobie podać rękę bo mój Kuba też ma astmę:-(bałam się,żeby Dawid nie miał,ale on mało choruje,więc może nie będzie miał:-(chociaż ostatnio wiecznie mu z nosa leci:wściekła/y::wściekła/y:
MALAULKA-obawiałam się w poniedziałek jak tak sypało zapowiadali że tak mam być cały tydzień,ale wczoraj juz nie sypało i na lotniskach jest już ok:-)

U nas wkońcu szkoły otworzyli i Kuba poszedł ,cicho w domku jest :-D:-D

ja byłam ze sobą,bo mam jakies szmery w sercu i niestety dostałam skierowanie do kardiologa,a tam termin dopiero na kwiecień,masakra i tyle muszę wytrzymac:-(
popołudniu idę do gina innego coby mi usg zrobił,zebym rzestała sie denerwowac;-)

hej wszystkim czy mnie ktoś jeszcze pamięta :-):-) oraz witam nowe mamusie na forum:blink::blink::blink: troszke tu niezaglądałam bo miałam urwanie głowy dzieci miałam chore i oczywiście bez szpitala sie nie obeszło ale sytuacja jak narazie opanowana uffffffff teraz spadam póżniej coś więcej napisze

reklama
hej hej:-)A u nas znowu pada i to nieżle:wściekła/y::wściekła/y:Znowu sie biało robi,ciekawe jak jutro będzie,bo jak dalej tak będzie sypało jeszcze nie odlecimy:baffled::baffled::baffled:ale byłby numer:wściekła/y::wściekła/y:

Wczoraj wieczorem sobie z Kubą zrobiliśmy kino,oglądaliśmy MAMA MIA poraz 5:szok::szok::szok:Kuba uwielbia ten film,dzisiaj rano już też mnie namawiał żebym włąćzyła:-D:-D:-D
BODZIO-WITAj po przerwie:-):-)to dobrze ,że już jest wszystko wporządku.A co za choróbstko was dopadło,że wylądowaliście w szpitalu???
ASIULKA-ten kotek jest czadowy,mój Kuba jak to widzi to aż pęka ze śmiechu
PIWONIA-a to Cie ginekolog skierował do kardiologa??bo nie zrozumiałam:baffled::baffled::baffled:
No i kwiecien faktycznie długi termin:-:)-(

PAULA-a co z Tobą?/wszystko ok???

Do góry