reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Czesc dziewczynki!;-)
Pogoda do niczego,deszcz:-(,anglia zasypana,pol irlandii tez do nas ma dojsc.
Ale mialam dzis koszmarna noc usnelam chyba cos kolo 3,tak sie dzis meczylam,a jak usnelam to zadzwonil budzik:wściekła/y:.
Asiulka...a co to Maciusia dopadlo jakies przeziebienie????
U mnie karolina sie zna dobrze na zegarku,kinga cos kombinuje,a patrycja idzie na latwizne jak ja pytam ktora godzina to leci do komputera albo na telefon patrzy i mi mowi np(jeden zero,kropka dwa dwa) ona to jest kombinatorka,ale ucza sie w szkole, zdaza sie nauczyc:-),tak jak Patrycja jest w trzeciej P to ma strasznie duzo na zadanie,czasem jak przynosi to ja nie wiem o co chodzi.:szok:
Milego dzionka;-);-);-);-);-)

reklama
ja go nigdy nie dostałam ,bo brakło mi tygodnia do stażu pracy
ale trudno nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło,nie narzekam

Dzień doberek:-):-)
Ja właśnie po spotkniu z forumowymi koleżankami:-)ostanie przed wyjazdem:tak:
Kuba oczewiście znowu nie był w szkole:wściekła/y::wściekła/y:Będzie miał 3 tygodnie prawie ferii:-)
ASIULKA-a co się stało Maciusiowi jak był mały???/
MONIA-a co twoja ma teraz w 3 klasie??co przerabia??
ASIK-nic nie mów o tej zimie:no:tutaj normalnie miasto zamarło,sklepy pozamykane ,szkoły poprostu śmiech na sali:-D:-D:-D
No i trochę się mó J wkurzył,ale dzisiaj piachu kupił i posypał i wyjechał:-)a daleko nie miał samochod postawiony,ulice dalej:-)
PAULA-my teraz mieszkamy w bloku i bardzo nad tym ubolewam:tak:bo zawsze w domku mieszkałam ,ale to było wynajete,teraz mamy mieszkanie socjalne i mało płacimy czynszu:tak:
A le niedługo chcemy coś swojego kupić:-)no i oczewiście domek ,bo bloku to ja mam dosyc

Jak przelecial wam dzien dziewczyny???:-)
Ja wlasnie siadlam do kom,zalozylam sobie farbe na wlosy i pelny relax,zapisalam sie dzis na lekcje angielskiego,w kazda srode na 9.30-11.30,jutro zaczynam:szok::szok::szok:.Moze cos mi to da;-).
Piwonia...wyobraz sobie ze mi do pelnego roku braklo 4 dni,i zasilek sie nie nalezal,zakichana biurokracja:crazy:.
Doris...moja patryska uczy sie teraz jak sie buduje zdanie,laczenie i takie tam,ona ma troszke inny program jak pozostale dzieci bo oni nigdy wczesniej nie mieli polskich dzieci w szkole,ale sobie radzi.
Aha musze wam powiedziec jak mnie dzis Karolina zaskoczyla,zapukal do nas do domu jakis facet i cos belkotal ja go nie zrozumialam a moje dziecko wyskoczylo i zaczelo z gosciem nawijac:szok::szok:facet do mnie juz nic nie powiedzial tylko z karolina rozmawial.:-) A on sie pytal jak ma gdzies dojechac bo kogos szukal.
Dzieci sa niezastapione:-):-):-)

oj to miałas z malutkim przejscia rzeczywiscie,my tylko w 8 miesiącu życia młodszej przerabialiśmy sepse,2 tygodnie w szpitalu koszmar,ale też wszystko dobrze sie skończyło

Witam wieczorową porą!:-)

Piwonia u nas też mało śniegu i lekki mrozik ale wieje jak na Syberii:szok::szok::szok: Brrr... Nosa się nie chce wystawiać:no: O kurcze to troszkę przeszłaś z córeczką:szok:

asiulka jak Maciuś? Byliście u lekarza?

monia to chyba tak jakoś telepatycznie męczyłyśmy się dzisiaj w nocy:-D bo ja też męczyłam się chyba do ok 3:szok: Jak byśmy wiedziały to można się było "spiknąć" na jakąś kawusie na bb:-D:-D:-D:-D:-D Oooo to faktycznie pełen relaksik:-D A jaki kolorek sopie zafundowałaś? Trzymam kciuki za twój angielski i czekamy na relacje jak ci idzie;-) No i gratuluję tak mądrej córki:tak::tak::tak: Nieźle sobie poradziła z tym "obcym":tak:

doris kiedy wyjeżdżasz?
Podobno nieźle Anglię sparaliżowało:szok: U nas śmieją się, że w Londynie minus jeden i życie zamarło bo Angole nie radzą sobie z takimi ogromnymi mrozami;-):-D

Dobra znikam narazie, bo moje dzieciaczki znów mi żyć nie dają:wściekła/y:

reklama
Do góry