Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

werka kaszląca pojechała na ferie do babci 

.....zazdroszcze ci pogody u nas zima na całego ciągle sypie i niema widoku wiosny 

U nas to chyba nigdy nie nastąpi
Przecież to taki katolicki kraj, szkoda tylko, że u nas zacięcie broni się życia poczętego i niedopuszcz antykoncepcji a potem nagle nie ma nikogo kto by pomógł życiu narodzonemu i biedne dzieciaczki trafiają do domu dziecka, na śmietniki albo są maltretowane przez tzw "rodziców"
Gdzie wtedy są ci wszyscy obrońcy życia????
"
zamiast pomóc dać choć trochę tej opieki socjalnej.......a tam gdzie niby kasa na wódę i imprezki jest....... to dzieci nie zabierają.......czekają az się tragedia wydarzy......wtedy winnych szukają
choc znalazłam u nas na forum watek antykoncepcja i w szoku jestem ze tyle metod jest

uffffff
bo nic nie umiem....... w gazecie był jakis program do anuki.....reklamowali nawet w tv....1 cześc.....kolezanka mi zostawiła w kiosku musze po to podjechac;-)
podłamana jestem ale zeby zaciskam i sie nie daje......

" Doris to Ty raczek jesteś? hi hi;-)
na ferie;-)

No ja tez musze wkoncu wybrac sie po jakies tabletki do lekarza:-)
kiedys czytalam artykul ,ze duzo polek zaczelo przyjezdzac tutaj i sobie na legalu usuwaja.

bo jak sie nie ucze to moja nauka idzie w zapomnienie i potem juz nie pamietam tego co sie nauczylam

kurde jak mają za darmo antykoncepcje to aborcja im potrzebna?
jak trafi do złego ginekologa.......

na głowę przed.......
do tego te cholerne antybiotyki na wszystko 

krew mnie chce zalac z ta piepszona sluzba zdrowia nawet i tutaj

,pojechalam z Kinga do dentysty pani tlumacz byla, fajna babka juz mialam z nia przyjemnosc,i tak: zawolali nas do gabinetu pani doktor usadzila kinge na fotelu i zaczela ogladac zabki,mowi ze ma na mleczakach prochnice i zeby sie nie zrobila na zebach stalych to trzeba leczyc ale ona ja na liste nie wezmie bo bedzie miala za duzo pracy przy kingi zebach i ona leczyc nie bedzie,normalnie myslalam ze wybuchne pytam to gdzie ja mam z nia isc a ona mowi prosze sobie szukac

, i jak wyszlysmy to tlumaczka mowi do mnie ze jej kopara opadla,ze z takim czyms sie nie spotkala no i co powiecie?????

nie rozumiem takich osob,chyba lubia byc w centrum zainteresowania 

wiec tez tutaj jeszcze nie bylam u dentysty,ale moj maz tutaj korzystal z uslug polskiego dentysty w miescie obok ,ale sobie krzyczy ten dentysta
120 f za jednego zeba zaplacil

czy wogole oni zakladaja jakies aparaty

nie mam pojecia,mam nadzieje ze z tego nie skorzystam

Wpadam tylko na chwilkę, poczytam was dokładnie jutro, bo dziś już nie mam siły
Dzisiejszy dzień był super

Połaziłyśmy po centrach handlowych, napatrzyłyśmy się na ciuchy (szególnie dziecięce;-)
), poplotkowałyśmy i do domku:-) Tego mi było trzeba;-)